Persbericht: KIKO Milano x Bridgerton collectie

Bridgerton is de populaire serie die te zien is op Netflix. Dit kostuumdrama speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in 1813, met alle bijbehorende kleding en make-up! Om het derde seizoen op Netflix te vieren komt KIKO Milano met deze limited edition Bridgerton make-up collectie. Kijk mee naar deze prachtige producten vol glitter en charme!

KIKO Milano x Bridgerton make-up collection

KIKO x Bridgerton make-up

Met deze nieuwe tijdelijke collectie van Kiko Milano breng je de verfijning van het Regency-tijdperk tot leven op je eigen huid. Natuurlijk wel met een moderne twist!

In dit artikel zie je producten voor ogen, lippen en teint. Waan je terug in de tijd met een colour block look, een winged liner of een vleugje parels en kristallen.

Seizoen 3 van Bridgerton zal vanaf 16 mei 2023 op Netflix te zien zijn. Het gaat dan om de eerste vier afleveringen van het seizoen. De overige seizoenen bekijk je vanaf 13 juni 2023.

Quartet Eyeshadow Palette | € 25,99

De drie KIKO x Bridgerton oogschaduwpaletten in deze collectie bevatten steeds vier klassieke kleuren met één van de drie finishes. Zachte matte tinten, rijke metallics en glinsterende toppers. Zo maak je in een handomdraai een stralende look!

KIKOxBridgerton oogschaduw

Gilded Glaze Shimmering Cream Eyeshadow | € 18,99

Deze Gilded Glaze Shimmering Cream Eyeshadow versterkt je look nog eens. Alle drie de tinten hebben een intense sparkle die zorgt voor een koninklijk tintje. Door de romige textuur breng je ze moeiteloos aan.

Ballroom Bling Liquid Eyeliner | € 16,99

Om je ooglook helemaal af te maken gebruik je de Ballroom Bling Liquid Eyeliner. Je brengt hem aan met het smalle kwastje waarmee je nauwkeurig kunt werken. Hij heeft een iriserende paarse tint die je oogopslag meteen verandert.

KIKO Bridgerton eyemakeup

Bouquet Blush and Highlighter Duo | € 27,99

Op je gezicht breng je de blush en highlighter uit één van de duo’s aan. Mooie, warme tinten die elkaar complementeren met een fluweelzachte textuur.

Highlighter blush duo

Brilliant Bliss Lip Gloss | € 21,99

In deze Bridgerton collectie van KIKO Milano vind je drie verschillende lipproducten. De eerste is de Brilliant Bliss Lip Gloss die je los kunt aanbrengen of over je favoriete lipstick. Ze geven je lippen een diamantachtige glans én hebben een koekjesgeur.

Opulent Aura Lip Balm | € 19,99

Met deze Opulent Aura Lip Balm geef je jouw lippen een iriserend effect. Daarnaast zijn ze ook nog eens verzorgend door onder andere de toegevoegde sheaboter en avocado olie.

Brilliant Bliss lipgloss Opulent Aura Lip Balm

Ballroom Beauty Satin Shine Lipstick | € 25,99

Het laatste (lip)product in deze prachtige collectie is de Ballroom Beauty Satin Shine Lipstick in zes kleuren. Ze hebben een romige, lichtgewicht formule die niet plakt en laten een satijnen finish achter op je lippen. Ga je voor neutraal of een opvallende tint?

Ballroom Beauty Satin Shine Lipsticks

Meer informatie

De KIKO Milano x Bridgerton make-up collectie is verkrijgbaar vanaf 24 april 2024. Je vindt de producten in de diverse winkels of koopt ze eenvoudig via de KIKO Cosmetics website.

Ben jij fan van Bridgerton? Want vind je van deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top