Persbericht: Kneipp Cottony Smooth

Kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken? Dan komt Kneipp nu met de Cottony Smooth verzorgingslijn. In dit artikel lees je alles over de crèmebad, body milk, crème douche en handcrème zodat je huid goed verzorgd wordt. Een fijne toevoeging aan je dagelijks verzorgingsritueel.

Kneipp Cottony Smooth producten 2021

Door de verzorgende ingrediënten zorgt de nieuwe Cottony Smooth verzorgingslijn voor langdurige hydratatie en zorgt voor een duurzame verbetering van de huidconditie. Ze bevatten actieve plantaardige ingrediënten en geen minerale oliën, paraffine, siliconen of conserveringsmiddelen.

De belangrijkste ingrediënten zijn katoen en sheabutter. Katoenmelk beschermt je huid door de vochtbalans te behouden en zorgt voor een heerlijke delicate geur. Katoenmelk wordt gewonnen uit de zaden van de katoenplant. Sheabutter zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en versterkt de lipidenbarrière van de hoornlaag van je huid. Dit ingrediënt is ook geschikt voor de geïrriteerde of gestreste huid.

Kneipp heeft vier producten in deze collectie ontwikkeld, je ziet ze hieronder!

Kneipp Cottony Smooth Crème Douche en Crèmebad

Zowel de crème douche als -bad zorgen ervoor dat het vochtgehalte van je huid behouden blijft en laten je huid heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Beide hebben een rustgevende geur. De crèmebad zorgt voor een langdurige, romige schuimlaag in je bad. De Crème Douche heeft een adviesverkoopprijs van € 6,49 (200 ml), Crèmebad koop je voor € 9,99 (400 ml).

Kneipp Cottony Smooth Douchegel badschuim

Kneipp Cottony Smooth Body Milk en Handcrème

Ook de Body Milk zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtbalans van je huid 24 uur behouden blijft nadat je de milk hebt gebruikt. Hij trekt snel in en plakt niet. De Intensive handcrème verzorgt je handen intensief en beschermt ze in deze tijd van het vele handen wassen. Voor de bodymilk betaal je € 9,99 (200 ml), de handcrème kost € 6,49 (75 ml).

Kneipp Cottony Smooth Body Milk en handcrème

Meer informatie

De Kneipp Cottony Smooth producten zijn verkrijgbaar vanaf het eind van deze maand (april 2021). Je koopt ze onder andere bij Plein.nlWehkamp, Kruidvat, Etos en Holland & Barrett of natuurlijk via Kneipp.nl! Zoals gezegd bevat deze verzorgingslijn geen minerale oliën, paraffine, siliconen of conserveringsmiddelen. Je kunt de producten iedere dag gebruiken.

Ga jij iets proberen uit deze lijn?
banner Wehkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top