Persbericht: Kneipp MEN doucheproducten

De Kneipp MEN producten zijn al even te koop, maar ik heb er nog nooit iets over gepubliceerd. De lancering van de nieuwe 2-in-1 Sport douchegel is dan ook een mooie gelegenheid om alle producten te laten zien. Kijk snel verder voor het huidige assortiment Kneipp MEN!

Kneipp MEN douche assortiment 2022

Natuurlijk kunnen ook de heren genieten van alle fijne Kneipp productlijnen. Maar er zijn twee soorten producten speciaal voor de man ontwikkeld. Ze zijn gericht op de (haar- en) huidbehoeften van de man en ook de geuren zijn meer op heren gericht.

Kneipp MEN Douche Foam

De douche foam is een gemakkelijk en fijn product om je dagelijks te wassen. Het is en gel die na aanraking met water verandert in een schuim.

Hij is er in vier soorten, met verschillende geuren en ingrediënten. Allemaal bevatten ze diverse natuurlijke en etherische oliën. De adviesverkoopprijs is € 9,99 (200 ml).

Douche foam voor mannen heren

Kneipp MEN 2-in-1 Douche

Alle vier de douche foam varianten zijn ook verkrijgbaar in een 2-in-1 Douchegel. Hiermee kun je zowel je haar als je lichaam wassen. Handige producten voor in de sporttas of op vakantie dus! Naast de vier bovenstaande geuren is er ook een Body & Hair product met gember (Recharging) en met rozemarijn en menthol (Sport).

Die laatste is begin december 2022 toegevoegd aan het assortiment! Het combineert menthol, wat een verkoelende werking heeft, met rozemarijn. Die zorgt voor een ontspannend effect op je spieren. Samen dus een ideale combinatie om te gebruiken na lichamelijke inspanning. Overigens mag je hem ook vóór een training of drukke dag gebruiken.

Body & Hair douchegel voor mannen

Deze 2-in-1 doucheproducten hebben een adviesverkoopprijs van € 6,49 (200 ml). Binnenkort vind je een review van dit product op deze website!

Meer informatie

Deze producten zijn vrij van siliconen, conserveringsmiddelen, microplastics, minerale oliën en paraffine. Ze zijn vegan, niet getest op dieren en bevatten 98% biologisch afbreekbare ingrediënten.

Deze Kneipp MEN producten zijn te koop via de Kneipp website. Daarnaast vind je Kneipp ook bij Kneipp verkooppunten zoals Plein.nlEtosHolland & Barrett, Wehkamp en De Online Drogist. Naast losse producten zijn er ook een aantal giftsets te koop, leuk als cadeautje!

Lijken deze producten je wat? Voor jezelf of voor een man in je leven?
banner Wehkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top