Persbericht: Kruidvat Skin Science breidt uit

Al een tijdje heeft Kruidvat onder de noemer Skin Science aan aantal huidverzorgingslijnen. Die collectie wordt nu uitgebreid met een 45+ reeks! Daarnaast komen er later dit jaar nóg twee nieuwe Skin Science producten op de markt. In dit artikel vertel ik je er alles over.

Kruidvat nieuwe Skin Science huidverzorging voor 45+

Kruidvat Skin Science 45+

In het assortiment van Kruidvat zitten inmiddels twee collecties Skin Science: 30+ (donkerroze verpakking) en 55+ (paarse verpakking). De nieuwe 45+ producten zitten in een rode verpakking, zodat je ze goed kunt herkennen.

De reeks bestaat uit een serum, dagcrème met SPF30, nachtcrème en oogcrème. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid van 45 tot circa 55 jaar. Hierdoor gaan ze zichtbare tekenen van de overgang op de huid tegen: droogheid, verminderde elasticiteit en stevigheid. Het resultaat is een verfijnde gezichtscontour en een soepele, goed gehydrateerde huid.

Kruidvat huismerk gezichtscreme en serum

Dit wordt bereikt door de toevoeging van drie op elkaar afgestemde ingrediënten:

  • Feminage: Werkt actief tegen huidverslapping door hormonale veranderingen.
  • Squalane: Huidversterkend, verbetert de huidlipide barrière en hydrateert.
  • Glycoin: Afkomstig van de roos van Jericho, zorgt voor hydratatie, versterkt natuurlijke celfuncties en verbetert de huidelasticiteit.

De Kruidvat Skin Science 45+ producten hebben de volgende prijzen:

Correcting Serum Brightening

Naast de 45+ producten worden later in 2022 nog twee nieuwe items toegevoegd aan het assortiment. De eerste is de Kruidvat Skin Science Correcting Serum Brightening. Dit serum vermindert de grootte en kleur van pigmentvlekken. Het heeft een pigmentremmende werking waardoor de vlekjes geleidelijk lichter zullen worden en ook de grootte zal afnemen. De toegevoegde niacinamide en peptiden zorgen voor de nodige hydratatie van de huid. Het serum koop je voor € 9,99 (30 ml).

KV brightening serum tanning drops

Beautifying Tanning Drops

De Beautifying Tanning Drops stimuleren het natuurlijke huidpigmentatieproces waardoor je een egale stralende bruine teint krijgt. Ongeveer twee uur na het aanbrengen wordt de zelfbruinende werking zichtbaar. Ook het aanmaken van melanine door de huid wordt bevorderd na verloop van tijd. Deze drops koop je tevens voor € 9,99 (30 ml).

Meer informatie

De nieuwe Kruidvat Skin Science 45+ producten zijn inmiddels te koop bij je Kruidvat filiaal en via Kruidvat.nl, net als het Brightening serum. De Beautifying Tanning Drops zullen medio december te koop zijn. Ze zijn al wel te vinden via de website, dus je kunt ze alvast toevoegen aan je verlanglijstje!

Heb jij al eens iets uit de Kruidvat Skin Science collectie gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top