Persbericht: L.A.B Premium Skin Care van HEMA

Na de succesvolle lancering van voornamelijk make-up onder de naam BAE is er nu een ander nieuw dochtermerk: L.A.B Premium Skin Care van HEMA! In dit artikel vertel ik je alles over deze nieuwe speler op de markt en laat ik je de eerste producten zien. Kijk je mee?

LAB Loving Advanced Beauty skincare HEMA

Loving Advanced Beauty, dat is waar L.A.B voor staat. De liefde voor beauty van HEMA was natuurlijk al bekend. Het Advanced staat voor de technologie die HEMA voor deze premium skin care lijn gebruikt. In alle producten is BICOALGAE® XT toegevoegd. Wat dat is? De exacte formule wordt uiteraard niet vrijgegeven, maar dit ingrediënt zorgt ervoor dat de tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk voorkomen worden. Het vermindert rimpels zichtbaar en stimuleert het vernieuwingsproces van je huidcellen waardoor je gezicht er steviger en stralend uit gaat zien.

In deze eerste lancering zitten 4 producten: een alles-in-één skin care range. Ze bevatten allemaal producten van natuurlijke oorsprong, zijn vegan en gemaakt volgens de Clean Beauty eisen van HEMA.

Serum L.A.B. Cell Renewal

Het eerste product is een serum wat je aanbrengt na het reinigen van je gezicht. Het serum zorgt ervoor dat je huid tot wel 48 uur gehydrateerd wordt.

HEMA serum en oogcreme met bicoalgae xt cell renewal anti-ageing

Eyecream L.A.B Cell Renewal

Met de L.A.B Eyecream verzorg je speciaal het gebied rondom je ogen. Hier worden de tekenen van veroudering vaak snel zichtbaar waardoor wat extra liefde sowieso een goed idee is!

Daycream L.A.B Cell Renewal

De dagcrème uit deze premium skin care lijn van HEMA bevat SPF 15 waardoor je huid nog eens extra beschermd wordt.

L.A.B Loving Advanced Beauty dagcreme nachtcreme

Nightcream L.A.B Cell Renewal

En je gehele skincare routine is compleet met de nachtcrème van L.A.B. Net als de andere drie items bevordert hij het huidvernieuwingsproces, ook terwijl je slaapt!

Meer informatie

Deze L.A.B Premium Skin Care producten van HEMA zijn te koop vanaf 18 april 2022. Je vindt ze vanaf die datum in de winkels en op HEMA.nl. De producten hebben allemaal dezelfde prijs, namelijk € 10. Ze zijn vegan, ontwikkeld volgens HEMA’s Clean Beauty eisen en bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De zoekfunctie op HEMA.nl werkt soms niet optimaal, via deze linkjes kom je direct bij de L.A.B producten uit:

Ga jij deze nieuwste HEMA skincare producten uitproberen?

HEMA banner

2 reacties op “Persbericht: L.A.B Premium Skin Care van HEMA

  1. Ik gebruik L.A.B sinds 1 maand, de serum, dag en nachtcreme , de verandering is reeds zichtbaar. Ik ben heel erg tevreden .
    Deryckere lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top