Persbericht: Lip- en handverzorging voor de winter

Schrale lippen, een droge, gevoelige huid: In de winter kun je het beste wat meer aandacht besteden aan lip- en handverzorging. In dit artikel vind je een aantal fijne producten van Louis Widmer die je daarbij kunnen helpen. Dus kijk snel verder om goed verzorgd de winter in te gaan!

Louis Widmer wintertips voor handen en lippen

Hydrateren, hydrateren, hydrateren

Het eerste waar je aan denkt bij een droge huid is natuurlijk hydratatie. In de zomermaanden droogt je huid uit, maar de kou, wind en vorst doen ook niet veel goeds voor je huid.

Diepe voeding, hydratatie en bescherming vind je bijvoorbeeld in onderstaande handcrème en lippenbalsem van Louis Widmer. Ze bevatten ingrediënten als biostimulatorencomplex, panthenol, ureum en plantaardige oliën.

Handcrème voor de droge huid

Deze Louis Widmer crème zorgt voor de ultieme handverzorging in de winter. Je brengt hem ’s avonds aan voor je gaat slapen. De hoge dosis ureum zorgt voor een regenererende en hydraterende werking. Daarnaast bevat hij natuurlijke arganolie voor de nodige bescherming en verzorging. Je koopt hem voor € 8,90 (50 ml) en leest er in dit artikel meer over: Louis Widmer handcrème voor droge handen || Review.

Remederm Dry Skin Lippenbalsem

Speciaal voor je lippen is er deze Remederm Dry Skin balsem. Hij verzorgt, hydrateert en herstelt droge, schrale lippen. Hij bevat panthenol, bisabolol, karitéboter, vitamine A, vitamine E en zuiver plantaardige oliën. Je kunt deze lippenbalsem gemakkelijk aanbrengen door de schuine opening en hij geeft de lippen een subtiele glans. Hij kost € 8,90 (15 ml).

Benieuwd hoe deze lipbalm me bevalt? Dat lees je in het volgende artikel: Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem || Review.

Louis Widmer handcreme en lippenbalsem

UV-bescherming, ook in de winter!

In de winter wordt UV-straling vaak vergeten of onderschat. Maar ook in de wintermaanden is het belangrijk om je huid te beschermen. De zon staat dan lager, maar UV-straling is er nog steeds. Gelukkig biedt Louis Widmer ook daar een aantal fijne producten voor.

Handbalsem UV 10

De handbalsem bevat SPF10 en breng je overdag aan. Hij hij beschermt je huid tegen UV-straling en huidveroudering, is waterafstotend en voorkomt ouderdomsvlekjes. Hij brengt gemakkelijk aan, trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. De adviesverkoopprijs is € 8,90 (50 ml).

Lippenverzorging Stick UV 10

Voor je lippen is er deze balsem in de vorm van een handige stick. Hij bevat SPF10 voor de nodige bescherming en daarnaast verzorgt en hydrateert hij je lippen. Ook werkt hij preventief bij het voorkomen van een koortslip. Je brengt hem gemakkelijk aan, ook als basis onder je lipstick. Deze lippenbalsem kost € 8,50 (4,5 gram).

Meer informatie

Bovenstaande producten voor lip- en handverzorging in de winter en meer van Louis Widmer koop je bij Etos en DA. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Geef jij je handen en lippen extra aandacht tijdens de wintermaanden?

— Lees meer over Louis Widmer producten via de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top