Persbericht: L’Oréal Paris SteamPod 4

De originele SteamPod van L’Oréal Paris werd uitgebracht in 2012 als eerste stylingtool die werkte met stoom. Inmiddels, 10 jaar later, wordt de SteamPod 4 gelanceerd! Deze kan gebruikte worden voor steile, golvende of krullende looks terwijl schade aan je haar wordt beperkt. Benieuwd? Kijk snel verder!

Nieuwe L'Oreal SteamPod 4 stylingtool

Een losse stylingtool om krullen te creëren en een andere voor een steile look? Dat is al een tijdje verleden tijd. Ook met de SteamPod 4 kun bijna eindeloos variëren met je haar. Daarbij is hij in vergelijking met de voorganger sneller, maakt hij je haar gladder en brengt minder schade aan je haar aan.

Stylingtang met stoom

Voor meer gedefinieerde krullen is er een zogenaamde metalen krulgeleider rondom de SteamPod aangebracht. Ook zijn de keramische verwarmingsplaten aangepast zodat je krul beter gevormd wordt.

De SteamPod werkt met stoom: door de hitte in combinatie met stoom wordt je haar in ‘positie’ gebracht en blijft het effect langer behouden. De SteamPod 4 heeft een ingebouwd waterreservoir en de warmteplaten zijn 11% groter. Ze zijn zo gepositioneerd dat je dichter bij de haarwortels kunt komen.

L'Oréal SteamPod 4 accessoires

Met de L’Oréal Paris SteamPod 4 maakt het niet uit wat voor haartype je hebt. Er worden drie verschillende kammen meegeleverd waardoor je veilig de stylingtool kunt gebruiken. Hieronder zie je welke kam voor welk haartype het meest geschikt is.

Welke L'Oréal SteamPod 4 kam gebruiken per haartype

Origineel is de SteamPod ontworpen voor professionals en alleen te verkrijgen via kapsalons en geselecteerde verkooppunten. Maar door de vele vraag is hij sinds een jaar of 5 ook op de consumentenmarkt te koop. Dus op zoek naar een krultang en stijltang in één? Dan is deze L’Oréal SteamPod 4 wellicht iets voor jou!

Meer informatie

De L’Oréal SteamPod 4 koop je vanaf 1 november onder andere bij Haarshop.nl, Haarspullen.nl, Douglas of via Bol.com. De adviesverkoopprijs is € 349. Deze SteamPod wordt geleverd met drie kammen voor diverse haartypes, een hittebestendige reistas, hittebestendige thermo-beschermingskappen (die leg je over de krulgeleiders als je jouw haar gaat steilen) en een vulfles met waterreservoir.

Bij de SteamPod kun je gebruikmaken van bijpassende haarverzorging. Die SteamPod producten vind je onder andere bij Plein.nl.

Gebruik jij vaak een stylingtool voor je haar?

— Lees meer over stylingtools via de voorgaande link! —

banner haarshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top