Persbericht: Louis Widmer Anti Ageing lijn

Nieuws van Louis Widmer: het merk lanceert een nieuwe doeltreffende, intensieve Anti Ageing lijn. Onder het motto ‘Het geheim van positief ouder worden’ brengen ze een aantal producten met een hoge dosering actieve bestanddelen voor zowel de jonge als de wat rijpere huid. Lees je mee?

Louis Widmer Anti Ageing producten 2022

De producten hebben met elkaar gemeen dat ze hyaluronzuren, groene thee-extract (OM24), Matrixyl® 3000 (anti-rimpel bestanddeel) en het door Louis Widmer ontwikkelde biostimulatorencomplex bevatten. Dit samen met verschillende vitamines zorgt voor een zeer effectieve werking tegen de factoren van huidveroudering. Daarbij komt dat alle Anti Ageing producten in deze Louis Widmer lijn volledig vegan en cruelty free zijn.

Meteen lezen wat mijn ervaringen met de producten zijn? Bekijk dan dit artikel: Louis Widmer Anti Ageing producten || Review!

De Louis Widmer Anti Ageing producten

De basis van deze productlijn bestaat uit een rijke dagcrème en nachtcrème. De dagcrème bevat UV 30 (bescherming tegen UVA, UVB, infraroodstralen en blauw licht). Naast bovengenoemde ingrediënten bevat hij panthenol, dragosine, ceramiden en vitamine E. Daardoor verbetert hij de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze crème is geschikt voor de normale tot droge huid en kost € 31,49 (50 ml).

Louis Widmer dagcreme en nachtcreme paars

De rijke nachtcrème is geschikt voor de droge huid, hij hydrateert intensief, voedt en regenereert. Hierdoor voelt de huid steviger en gladder aan en worden rimpeltjes minder zichtbaar. De nachtcrème bevat naast de eerder genoemde ingrediënten panthenol, vitamine E, ceramiden en peptiden om dit te bereiken. Je koopt hem voor € 35,89 (50ml).

Oogcreme, dagcreme en nachtcreme Anti Ageing

Speciaal voor de ogen heeft Louis Widmer de Anti Ageing oogomtrekcrème ontwikkeld. Deze verzacht rimpels rond de ogen en helpt ook om littekens te verzorgen. Hij bevat een hoge concentratie van actieve bestanddelen (en vitamine E, A en panthenol) en regenereert het huidweefsel. Hij kost € 28,89 voor 30 ml.

Inmiddels zijn er twee nieuwe items op de markt gebracht: een lichtere Night Cream en Oogomtrekgel!

Daarnaast is er het Extrait Liposomal: een basisserum wat geschikt is voor ieder huidtype. Je gebruikt hem twee keer per dag waarbij hij zorgt voor een stevige en gladde huid. Doordat hij intensief hydrateert worden rimpels verzacht en verbetert je huidstructuur. Het serum kost € 39,90 (30 ml).

Anti rimpelcreme anti pigment serum

Aanvullende verzorgingsproducten

Met de bovengenoemde producten kun je al een basisroutine voor je ochtend en avond samenstellen. Heeft je huid wat extra liefde en verzorging nodig? Dan zijn er nog twee aanvullende verzorgingsproducten in de Louis Widmer Anti Ageing lijn waar je uit kunt kiezen.

De eerste is het Intensief Anti-Ageing Complex, dit werkt intensief tegen rimpels en is ideaal voor gevoelige zones van de huid zoals hals, gezicht en decolleté. Hij kost, afhankelijk van waar je hem koopt, €25 tot € 30.

Het tweede product is de Pigmacare Skin Tone Balance, deze is speciaal ontwikkeld tegen pigmentvlekken. Hij hydrateert, verbetert de huidstructuur en zorgt voor een egale teint. Dit product koop je voor € 33,89.

Meer informatie

Deze producten uit de Anti Ageing lijn van Louis Widmer zijn vegan en cruelty free. Met uitzondering van het anti-ageing complex (die is licht geparfumeerd) zijn alle items verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde variant als zonder parfum. Meer informatie vind je via de Louis Widmer website. De items zijn te koop bij onder andere Etos en DA. De prijzen kunnen afwijken, afhankelijk van waar je de producten koopt. Bij de crèmes heb ik de prijs van Etos aangehouden.

Benieuwd naar mijn ervaringen? Klik dan door naar dit artikel: Louis Widmer Anti Ageing producten || Review!

Gebruik jij producten tegen huidveroudering?

— Meer lezen over mijn ervaringen met Louis Widmer? Bekijk dan deze artikelen: Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion en Louis Widmer Skin Appeal tegen onzuiverheden! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top