Persbericht: Louis Widmer For Youthful Moments

Louis Widmer is een van oorsprong Zwitsers merk met een uitgebreid skincare assortiment, toch was er nog weinig keuze voor de jonge huid. Nu komt daar verandering in! De Louis Widmer For Youthful Moments gezichtscrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid. Kijk je mee?

Louis Widmer For Youthful Moments

Als je denkt dat jouw jonge huid geen verzorging nodig heeft heb je het mis. Natuurlijk is een jonge huid nog elastisch, vaak goed gehydrateerd en heeft het een prima microcirculatie. Maar ook jij loopt waarschijnlijk wel eens buiten waardoor je huid blootgesteld wordt aan UV-stralen en andere invloeden van buitenaf. Dat kan ervoor zorgen dat je huid wat droger en / of doffer wordt.

Gelukkig kun je daar iets aan doen! Speciaal voor de jonge huid zijn er nu drie gezichtscrèmes die je huid verzorgen. Twee voor overdag en een crème voor de nacht.

Louis Widmer gezichtscreme voor jonge huid

Alle drie de producten hebben in de basis hetzelfde werkzame ingrediënt: het biostimulatorencomplex. Dit is een combinatie van negen aminozuren met een heleboel eigenschappen die je huid versterken. Ze zijn uiterst doeltreffend en ook geschikt voor de gevoelige huid. Deze Louis Widmer For Youthful Skin producten zorgen daardoor voor:

  • Onmiddellijke en intensieve hydratatie.
  • Stimulatie van de celactiviteit.
  • Bevordering van de celvernieuwing en collageensynthese.
  • Versterking van de huidbarrière.
  • Doeltreffendheid tot in de diepe huidlagen.
Louis Widmer For Youthful Moments cremes

Ze zitten alledrie in een witte tube met kleurrijke letters en doppen. De Picture Perfect Day crème is een matterende moisturiser, met de No Thirst Today hydrateer je de huid én bescherm je hem door de UV20. Voor de nacht is er de Over Night Booster zodat je huid zich herstelt.

Verder goed om te weten: deze Youthful crèmes van Louis Widmer zijn vegan, bevatten geen solide (schadelijke) microplastics, PEG-emulgatoren, alcohol, siliconen, kleurstoffen, klassieke conserveringsmiddelen, allergenen en minerale oliën. Daarnaast is Louis Widmer een cruelty-free merk én is de Youthful Skin-lijn bekroond met de Careality Care Award 2023 voor beste productintroductie in de categorie Gezichtsverzorging.

Meer informatie

De producten van Louis Widmer koop je bij Etos en DA. Voor de Picture Perfect Day crème betaal je € 19,10, de No Thirst Today kost € 21,10 en de prijs voor de Over Night Booster is € 24,50. Alle tubes bevatten 50 ml.

Verzorg(de) jij je jonge huid goed?

— Meer lezen over Louis Widmer? Bekijk dan ook eens het artikel over de Skin Appeal lijn of Oogmake-up remover. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top