Persbericht: Louis Widmer verzorging voor lippen en handen

In dit artikel lees je alles over de nieuwste Louis Widmer producten voor lippen en handen. Vaak beschermen we namelijk wel onze huid en gezicht tegen de zon, maar hoe vaak vergeten we onze handen en lippen in te smeren? Bekijk snel deze nieuwe oplossing!

Louis Widmer lippen en handverzorging zomer 2021

Als het zonnetje schijnt wordt mijn humeur eigenlijk altijd al snel beter. Grijze dagen zijn niets voor mij, geeft mij maar zonlicht! Helaas gaat zonlicht gepaard met UV-straling die schadelijk is voor onze huid. Ook droogt je huid snel uit als je in de zon zit. Des te meer reden om goede zonbescherming en verzorgingsproducten te gebruiken. Louis Widmer heeft deze zomer producten voor je lippen en handen uitgebracht.

Handcrème voor de droge huid

Vaak je handen gewassen? In de zon gezeten? Buiten gewerkt? De huid van je handen vraagt soms wat extra verzorging. De rijke Louis Widmer handcrème beschermt je handen tegen vrije radicalen en vermindert irritaties. De crème bevat ureum, vitamine A en E, biostimulatoren en panthenol. Daarnaast zorgt de toegevoegde arganolie voor bescherming en verzorging. De handcrème is vegan en beschikbaar in geparfumeerde en ongeparfumeerde variant. Je koopt hem voor € 8,90 (50 ml).

Louis Widmer handbalsem handcreme zonder parfum

Handbalsem UV 10

Waar de handcrème zorgt voor gehydrateerde en zachte handen, gebruik je de Louis Widmer handbalsem om de huid van je handen te beschermen. Hij bevat SPF 10 en helpt ouderdomsvlekjes te voorkomen. De balsem bevat vitamine A en E, biostimulatoren, panthenol, allantoïne en bisabolol. Hij is waterafstotend en wordt snel opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. Je koopt deze handbalsem voor € 8,90 (50 ml). Hij is vegan en beschikbaar in geparfumeerde en ongeparfumeerde variant.

Remederm Dry Skin lippenbalsem

Je lippen drogen extra snel uit bij zomerzon, omdat de huid daar erg dun is. Een goede verzorging is daarom in de zomer heel belangrijk. Met de Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem zit je goed. Hij biedt je lippen intensieve verzorging door de toegevoegde ingrediënten. Naast vitamine A en E, panthenol, cardamine en squalaan, bevat de balsem karitéboter en jojoba- en ricinusolie die een huidvettende en verzachtende werking hebben op je lippen. Hij geeft je lippen een subtiele glans en is gemakkelijk aan te brengen. Hij bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen en ook dit product is er in zowel een geparfumeerde als ongeparfumeerde variant. Je koopt hem voor € 8,50 (15 ml).

Louis Widmer lippenbalsem en UV stick

Lippenverzorging Stick UV 10

Ook voor je lippen geldt natuurlijk dat je ze niet alleen wil verzorgen maar ook beschermen. Dat kan met deze Louis Widmer Stick met SPF10 (op basis van titaniumdioxide). Naast bescherming biedt hij ook verzorging door de toegevoegde aloë vera olie, vitamine E, panthenol en bisabolol. Je kunt hem gebruiken als basis voor lipstick. Eenmaal per dag aanbrengen volstaat, maar vaker kan natuurlijk geen kwaad. Hij kost € 8,50 (4,5 gram).

Meer informatie

Benieuwd geworden? Je vindt deze producten bij bijvoorbeeld Etos en DA. Bekijk alle Louis Widmer verkooppunten voor een locatie bij jou in de buurt. Voor meer informatie over deze en andere producten kijk je op de Louis Widmer website. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Bescherm jij je handen en lippen tegen de zon?

— Meer lezen over Louis Widmer? Bekijk dan ook dit artikel eens: Louis Widmer Skin Appeal tegen onzuiverheden. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top