Persbericht: Lovea deodorant sticks

Een tijdje geleden kon je al lezen waarom ik alleen nog aluminiumvrije deodorant wil gebruiken. Daarom ben ik blij dat steeds meer merken dit soort deodorants ontwikkelen. Vandaag in de spotlights: De nieuwste deodorant sticks van Lovea met zomerse geuren, dus kijk snel verder!

lovea solid deodorant sticks

De zomer komt naar je toe, als het aan Lovea ligt! Het van oorsprong Franse merk heeft een hele reeks zomerse producten om je lichaam en haar te verzorgen. De items in deze productlijn hebben allemaal een kokos- of monoï-geur.

In het assortiment vind je shampoo, conditioner, douchegel, bodylotion en handcrème. Allemaal bestaan ze voor een groot percentage (95-99%) uit natuurlijke ingrediënten. Bekijk de website van Holland & Barrett voor actuele prijsinformatie en verkrijgbaarheid.

Kokos Monoi assortiment lichaamsverzorging

Lovea Solid Deodorant

Onlangs besloot Lovea haar assortiment uit te breiden met solid deodorant! En in aanloop naar de zomer is gekozen voor deodorant sticks met een kokos- en monoï-geur.

De formules bestaan voor maar liefst 98% uit natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vegan. Daarnaast bevatten de Lovea deodorant sticks geen alcohol, water of aluminium. Je huid kan ademen en droogt niet uit.

lovea solid deodorant sticks aluminiumvrij

De sticks hebben een handig formaat, je neemt ze gemakkelijk mee in je tas of op reis. Voor de geur is een vleugje monoï-olie uit Tahiti of biologische kokosolie toegevoegd zodat je je ook thuis in exotische oorden waant.

De solid deodorant sticks kosten € 10,99 voor 50 gram. Ze gaan net zo lang mee als twee deodorant-rollers.

Meer informatie

De producten genoemd in dit artikel zijn niet de enige producten van Lovea. Naast deodorant en lichaamsverzorging zijn er nog veel meer heerlijke items verkrijgbaar! Denk aan scrubs, lipbalms, SPF’s en aftersun. Check vooral Holland & Barrett voor het actuele assortiment.

Lovea is een cruelty-free merk en veel van de producten zijn vegan zoals de nieuwe solid deodorant sticks. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen wijzigen. Voor meer informatie bekijk je de Lovea website.

Heb jij al eens producten van Lovea gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top