Persbericht: MAC Black Panther Wakanda Forever collectie

De nieuwste Black Panther film met de naam Wakanda Forever is een feit en MAC komt daarom met een toffe bijpassende collectie! Alle items zijn in de kenmerkende zwarte en paarse tinten vormgegeven en er is voor ieder wat wils. Kijk snel mee naar alle items!

MAC Black Panther Wakanda Forever collection 2022

MAC Black Panther Lipsticks

Voor deze collectie zijn vier tinten lipstick uit gebracht met een Amplified en matte finish. Ze zitten in een kenmerkende, stoere verpakking. Van links naar rechts zie je hieronder: Dora Milaje, Royal Integrity, Story of Home en Wakanda Sunset. Ze kosten € 23 per stuk (3 gram).

MAC Black Panther lipsticks

Lipgloss

Er is één lipgloss uitgebracht in een nieuwe tint. Je lippen krijgen een subtiele schittering en glasachtige finish. Hij heeft de naam Feelin’ It en kost € 23.

MAC Marvel Love Me Liquid Lipcolours 2022

Love Me Liquid Lipcolour

Deze MAC vloeibare liptinten zijn er voor de Black Panther collectie in vier uiteenlopende tinten. Je kunt kiezen uit (van links naar rechts): Show Off, The Shadows, Thicker Than Water en Wakanda Forever. Je koopt ze voor € 29 per stuk (5 ml).

Extra Dimension Skinfinish

De klassieke Extra Dimension Skinfinish is in twee tinten aan deze collectie toegevoegd. De lichte tint heet Royal Challenge, de donkere is Royal Vibrancy. Je betaalt € 44 per stuk (9 gram).

Extra Dimension Skin Finish BlackPanther 2022

MAC Black Panther Oogschaduwpalette

Natuurlijk hoort bij deze collectie ook een oogschaduwpalette om kleurrijke looks mee aan te brengen! In het passende palette vind je acht shimmers die elke look afmaken. Je koopt hem voor € 45.

MAC Black Panther oogschaduwpalette

Waterproof liner

Deze twee tinten waterproof eyeliner geven je look nét dat beetje extra. Verkrijgbaar in de paarse Wakanda Tradition en witte Wakanda Proud. Je koopt ze voor € 25 per stuk (2,5 ml).

Waterproof witte eyeliner en kohl potlood

Kohl potlood

Liever een kohl potlood in Black Panther stijl? Ook daarvoor kun je bij MAC terecht. Hij heeft de naam Feline meegekregen en kost € 19.

Black Panther brushes

Om de oogschaduw en skinfinish highlighter aan te brengen zijn er ook twee kwasten uitgebracht. De oogkwast (239SES) kost € 31, voor de gezichtskwast (168SES) betaal je € 41.

Toilettas met mac brushes

Make-up bag

Als laatste is er nog een erg stoere toilettas uitgebracht om al je make-up veilig, en in stijl, te vervoeren.

Meer informatie

De Black Panther collectie van MAC vind je vanaf eind oktober 2022 in de MAC Store en online via MACcosmetics.nl. (Een deel van) de collectie vind je tevens bij Douglas. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij deze toffe collectie al gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top