Persbericht: MAC Cruella collectie

Deze maand, mei 2021, komt de nieuwste film van Disney uit: Cruella. De film volgt Cruella de Vil, natuurlijk bekend van de 101 dalmatiërs, in haar jeugdjaren. MAC komt met een gloednieuwe collectie met producten gebaseerd op Disney’s Cruella. In dit artikel laat ik ze je zien!

MAC Cruella mei 2021 banner

Het meest karakteristieke aan Cruella is natuurlijk haar twee kleuren haar in combinatie met de rode lippen! MAC speelt daar natuurlijk op in met deze collectie. Alle verpakkingen zijn zwart met wit, de rode letters als accent maken het af.

MAC Cruella lipproducten

Deze MAC Cruella collectie bevat drie kleuren Matte Lipsticks. Van links naar rechts zie je hieronder Sweet-N-Vicious, De Vil In The Details en Camden Caper. Ze hebben een matte finish, goede dekking en blijven tot 10 uur zitten. De adviesverkoopprijs voor deze Cruella varianten is € 21.

MAC Cruella matte lipstick kleuren

Dezelfde tinten vind je terug in de vorm van Retro Matte Liquid Lipcolours. Zij hebben van links naar rechts de volgende namen: Queen Of Mean, Mayhemmed en Glamarchy. Deze vloeibare lipsticks hebben een matte finish, lopen niet uit en blijven tot 8 uur zitten. De adviesverkoopprijs is € 26.

MAC Cruella Retro Matte Liquid Lipcolours

MAC Cruella oogmake-up

Je vind in deze collectie één Dual-ended Pro Longwear Eye Liner, maar dat is er wel eentje met twee kleuren zoals de naam al doet vermoeden. Uiteraard heeft hij een zwarte en een witte kant. Handig voor zowel eyeliner als je waterlijn! Dit dubbelzijdige oogpotlood heeft een adviesverkoopprijs van € 24,50.

Dual-ended pro longwear eyepencil wit zwart

Uiteraard kon een oogschaduwpalette in deze MAC Cruella collectie niet ontbreken! En dit is niet zomaar een palette, hij bestaat namelijk uit vier losse delen. Ze klikken tegen elkaar als één palette, maar je zou ze dus los kunnen halen, bijvoorbeeld om een deel mee op reis te nemen. Je koopt het palette als geheel voor € 44. Hij bevat 8 tinten met verschillende finishes (Matte, Frost en Satin finishes).

MAC Cruella may 2021 eyeshadow palette

Om je look helemaal af te maken breng je deze kunstwimpers aan. Ik had ze eigenlijk wat opvallender verwacht, maar MAC heeft voor deze collectie gekozen voor 76 Supermodel. Die zijn vrij natuurlijk en daardoor natuurlijk ook goed draagbaar. Al kan dit ook aan de foto’s liggen natuurlijk. Je koopt ze voor € 14.

false lashes mei 2021

Overige producten

Voor je gezicht is er in deze collectie het Blush duo. Hij bevat de kleuren Tickled Punk (roze) en Cruel-La Intentions (nudetint). Je koopt hem voor € 31.

blush duo mei 2021

Als laatste bevat deze collectie een face brush en een eye brush. Ze hebben de karakteristieke witte en zwarte haren. De steel is zwart met rode letters en de bus is glimmend rood. De face brush is de 129 Synthetic powder / blush brush en kost in deze uitvoering € 40. Voor de eye brush (217S Synthetic Blending Brush) betaal je € 23,50

MAC Cruella mei 2021 brushes

Meer informatie

Deze nieuwste collectie van MAC is verkrijgbaar vanaf 14 mei 2021. Je koopt de producten exclusief bij Douglas of natuurlijk bij MACcosmetics.nl (en MACcosmetics.be).

Wat vind jij van deze MAC Cruella collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top