Persbericht: MAC Forever Teddy Collectie

De bekende MAC Velvet Teddy zou dé perfecte nudekleurige lipstick zijn voor veel mensen. Dat zorgde er al snel voor dat het een iconische kleur werd. MAC heeft er nu zelfs een hele collectie aan gewijd: Forever Teddy! De tijdelijke producten zijn ieder geval al een feestje om naar te kijken, dus lees snel verder!

MAC Teddy Forever

MAC Cosmetics Forever Teddy

Velvet Teddy heeft veel harten sneller doen slaan. Er is zelfs een make-up trend naar vernoemd: Teddy Makeup. Daarmee wordt zachte, warmgetinte glamour make-up bedoeld zoals je die rond het jaar 2000 vaak zag. Met de producten in de Forever Teddy collectie van MAC zit je alvast goed!

Brushstroke Liner | € 28

Deze eyeliner in de kleur Brushblack heeft een smalle punt waarmee je nauwkeurige lijntjes kunt zetten. Hij blijft tot 24 uur op zijn plaats doordat hij smudgeproof, transferproof én waterproof is.

Colour Excess Gel Liner | € 28

Toch liever een liner in potloodvorm? Kies dan voor de Colour Excess Gel Liner in de donkerbruine kleur Sick Tat Bro. Dit waterproof oogpotlood blijft ook tot 24 uur op zijn plek (12 uur op de waterlijn) en heeft een romige textuur met goede kleurafgifte.

Oogproducten stack mascara eyeliner

MACStack Mascara | € 30

Natuurlijk is ook de MAC Stack mascara van de partij in deze Forever Teddy collectie! Ik probeerde hem eerder al uit en was erg tevreden over het resultaat. In deze collectie is de huls natuurlijk omgetoverd tot een vrolijk exemplaar met het special edition ontwerp.

Teddy Takeover Eye & Face Palette | € 59

Met het Teddy Takeover palette heb je alles bij de hand voor je ogen én gezicht. De vier oogschaduwtinten zijn nieuw en de goudkleurige highlighter zorgt voor een stralend effect op de huid.

Fix+ Stayover | € 39

De Fix+ Stay Over Setting Spray is voor de gelegenheid ook in een nieuw jasje gestoken. De alcoholvrije én hydraterende spray zorgt ervoor dat je make-up tot 16 uur blijft zitten. Daarbij beschermt hij je huid tegen blauw licht en vervuiling.

Face palette en Fix+

Prep+Prime Lip | € 39

Op naar de lipproducten in deze collectie! We beginnen met de Prep+Prime Lip: een kleurloze lipstickbasis die je lippen hydrateert en verzacht.

Lippotlood | € 39

Met dit lippotlood geef je jouw lippen een mooie basistint. Het is de kleur Deeply Teddy: een vrolijke tint die bij veel huidtinten prachtig zal uitkomen. Hij brengt fijn aan door de crèmige textuur en is daarmee perfect om je lippen te omlijnen of in te kleuren.

Lipglass | € 32

Houd je van lipglosses? Kies dan voor deze prachtige MAC Lipglass in de nieuwe kleur Teddy’s Pal. Wat meer rood dan de iconische Velvet Teddy, maar hij geeft je lippen een prachtige subtiele tint.

Forever Teddy lipproducten MAC

Locked Kiss Ink | € 32

Voor Forever Teddy heeft MAC ervoor gekozen om de nieuwe liquid lipstickformule Locked Kiss Ink uit te brengen in de kleur Bonded With Teddy. Een wat donkere tint die kissproof, transferproof én waterproof is voor een houdbaarheid tot 24 uur.

Lustreglass Lippenstift | € 32

Liever een ‘reguliere’ lipstick? Kies dan voor de Lustreglass Lipstick in de kleur Ready Teddy. Hij heeft een semitransparante kleurafgifte die je kunt opbouwen. De finish is glanzend.

Retro Matte Lipstick | € 32

Als laatste optie is er de Retro Matte Lipstick in de kleur Eternal Teddy. Hij heeft, in tegenstelling tot de Lustreglass lipstick, een intense kleurafgifte en een compleet matte finish zoals de naam al doet vermoeden.

Meer informatie

Meer informatie over de Forever Teddy collectie vind je natuurlijk op de MAC website waar je momenteel alle items kunt kopen. Daarnaast kun je (binnenkort) terecht bij Douglas en De Bijenkorf.

Ben jij ook fan van Velvet Teddy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top