Persbericht: MAC Hyper Real Cream-To-Foam Cleanser

Vlak nadat de nieuwe MAC Lovestruck Luck collectie werd aangekondigd, kwam er opnieuw een persbericht van het merk binnen. Dit keer over een uitbreiding van de Hyper Real skincare collectie van MAC. Nieuw is de Fresh Canvas Cream-To-Foam Cleanser voor het gezicht. In dit artikel lees je er natuurlijk alles over dus kijk snel verder!

Nieuw hyperreal cleanser foam

Fresh Canvas Cream-To-Foam Cleanser | € 20

Er was natuurlijk al de Fresh Canvas Cleansing Oil die op milde wijze zorgt voor het moeiteloos verwijderen van make-up en reinigen van je huid. Voor de double cleansers onder ons is er nu de Cream-To-Foam Cleanser. Samen zorgt dit duo voor een diep gereinigde huid, maar natuurlijk is het ook mogelijk om één van de reinigers te gebruiken voor een schone huid.

Daarnaast is de nieuwe MAC gezichtsreiniger zeer geschikt om je huid te reinigen vóór je jouw make-up aanbrengt. Hij zorgt ervoor dat je huid niet droog aanvoelt door hydraterende ingrediënten zoals glycerine en cationisch hyaluronzuur. Je huid krijgt na gebruik een zachte, gezonde glow.

MAC Hyper Real CreamToFoam cleanser 2024

De cleanser is in eerste instantie een romige crème. Eenmaal in contact met water wordt het een zacht, vol schuim wat je gemakkelijk verdeelt over je huid. Even afspoelen en klaar!

Je koopt de nieuwe Cream-To-Foam Cleanser voor € 20 (30 ml). Liever meteen een wat grotere verpakking? Ga dan voor de tube met 125 ml, je betaalt dan € 38. Je vindt hem nu onder andere bij Douglas.

MAC Hyper Real collectie

Met de nieuwe toevoeging aan de collectie zijn er momenteel vijf MAC Hyper Real producten verkrijgbaar, je ziet ze hieronder op de afbeelding.

Wil je meer lezen over de andere vier producten? Klik dan door naar het artikel wat ik er eerder over schreef: MAC Hyper Real skincare.

MAC_HyperReal_assortiment 2024

De meeste producten zijn inmiddels verkrijgbaar in meerdere formaten. Tegelijkertijd met de nieuwe Cream-To-Foam Cleanser is er een groot formaat van de Serumizer uitgebracht, hij is nu tevens verkrijgbaar in een 50 ml flacon.

Meer informatie

De nieuwe Fresh Canvas Cream-To-Foam Cleanser uit de MAC Hyper Real collectie is verkrijgbaar vanaf 4 januari 2024. Vanaf dat moment vind je hem in de MAC Store, online via maccosmetics.nl en Douglas. De adviesverkoopprijzen zijn € 20 voor 30 ml en € 38 voor 125 ml.

Heb jij al eens iets uit de MAC Hyper Real collectie geprobeerd?

— Meer lezen over (de producten van) MAC? Klik dan door via de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top