Persbericht: MAC Hyper Real skincare

De basis voor iedere make-up look is goede skincare. MAC erkent die relatie tussen make-up en skincare, waardoor ze nu met hun eigen skincare-producten komen in de MAC Hyper Real lijn. In dit artikel lees je over de eerste producten die uitgebracht worden, dus kijk snel verder!

MAC Hyper Real skincare

MAC Hyper Real collectie

Hyper Real kennen we natuurlijk van de Hyper Real make-up items, zoals de Glow paletten en foundation. Om alles uit je make-up te halen is een goede basis belangrijk. Dat bereik je met de juiste skincare die je vanaf nu ook bij MAC kunt vinden!

In deze eerste launch zitten drie mooie producten en een fijne kwast om ze aan te brengen. Voor deze high-performance skincare items heeft MAC gebruik gemaakt van de kennis van make-up, huidtypen en huidskleuren. Gecombineerd met wetenschap zijn deze producten geboren die je huid verbeteren en je make-up optimaliseren.

Hyper Real Serumizer | € 44

De Serumizer is een zogenaamde Skin Balancing Hydration Serum wat betekent dat hij je huid hydrateert en de vochtbalans behoudt. De huidbarrière wordt versterkt waardoor de perfecte basis voor je make-up wordt gelegd. Inmiddels is hij verkrijgbaar in drie formaten: dit MAC serum kost € 44 voor 15 ml, € 75 voor 30 ml en € 98 voor 50 ml.

MAC HyperReal Serumizer

Hyper Real SkinCanvas Balm | € 32

De SkinCanvas Balm is een moisturizing cream: een lichtgewicht crème die snel in je huid trekt en je huidbarrière versterkt. Hij hydrateert je huid tot 24 uur lang. Door de mango- en avocadoboter wordt je huid gevoed. De SkinCanvas Balm voelt niet vettig aan en past bij alle huidtinten. Hij kost € 65 voor 50 ml en € 32 voor 15 ml.

MAC HYPER REAL Skincare moisturiser serum cleansing oil 2023

Hyper Real Fresh Canvas | € 23

Huidverzorging doe je niet alleen vóór je make-up aanbrengt, ook het verwijderen van je make-up is een kans om je huid te voeden. Dat kan met deze Fresh Canvas Cleansing Oil. Make-up wordt zonder moeite verwijderd zonder een vettig laagje achter te laten. Tegelijkertijd wordt de vochtbalans van je huid behouden en je huid verzacht.

De Fresh Canvas bevat extract van de Japanse Pioen en Tsubaki- (Japanse Roos), Jojoba- en zonnebloemzaadolie. Daarnaast is Vitamine E toegevoegd. Hij is geschikt voor alle huidtypen en kost € 23 voor 50 ml. De flacon met 200 ml kost € 55.

In de MAC Valentijnscollectie van 2024 is de Hyper Real Fresh Canvas in een liefdevol jasje gestoken. Je bekijkt de gehele collectie via deze link: MAC Lovestruck Luck Collectie!

MAC Serum + Moisturizer Brush | € 49

Om het serum en de moisturizer hygiënisch en fijn aan te brengen gebruik je de speciale Brush die MAC ontwikkelde. Hij heeft erg zachte haren waardoor je van je skincare routine een waar wellness moment maakt. Je koopt hem voor € 49.

Meer informatie

Deze nieuwe skincare producten van MAC Hyper Real zijn verkrijgbaar vanaf 5 januari 2023. Je vindt ze in de MAC store in Amsterdam, bij Douglas en natuurlijk op maccosmetics.nl. Ook vind je ze bij Beauty Bay (je betaalt geen invoerrechten of douanekosten, voor meer informatie raadpleeg je dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?)

Wat vind jij van deze skincare items?

— Meer lezen over de producten van MAC doe je via voorgaande link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top