Persbericht: MAC Lovestruck Luck Collectie

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent ook dat Valentijnsdag binnenkort weer voor de deur staat! MAC Cosmetics heeft van dat moment gebruik gemaakt om, in combinatie met het Chinese nieuwjaar, weer een prachtige collectie te ontwikkelen. Kijk snel verder voor de nieuwe collectie van MAC met de naam Lovestruck Luck!

MAC Lovestruck Luck collectie 2024

MAC Cosmetics – Lovestruck Luck

De Lovestruck Luck collectie bevat de perfecte items voor een liefdevol Valentijnscadeautje. Daarmee geef je tegelijkertijd wat nieuwjaarsgeluk, want de producten zijn tevens geïnspireerd op het Chinese Nieuwjaar wat start op 10 februari.

Het komende jaar 2024 is het jaar van de draak en dat zie je terug op de verpakkingen die een rood schubben-patroon hebben. Tegelijkertijd lijken het ook rode hartjes te zijn.

Deze nieuwste MAC collectie bevat enkele bestsellers van het merk. Daarnaast vind je ook nieuwe producten terug zoals de Hyper Real Fresh Canvas cleansing oil. Je bekijkt de gehele collectie hieronder!

Molten Metal Liquid Highlighter | € 45

Dit gloednieuwe product doet zijn intrede tijdens het Chinese Nieuwjaar! De Molten Metal Liquid Highlighter laat je huid stralen. Hij heeft een zachte formule die je los kunt dragen of kunt mixen met je foundation voor een all-over glow. Deze Lovestruck Luck variant heeft de naam Many Moons Aglow gekregen en is nu verkrijgbaar bij Douglas.

MAC liquid highlighter powder blushes

Lovestruck Luck Powder Blush | € 36

Voor de wangen is er keuze uit twee MAC poederblushes. De diepe tint Full Of Wonder of de wat lichtere Power To You! Beide hebben de kenmerkende hartjes-schubben van de Chinese Draak en de rode verpakking zorgt voor de rest!

Lustreglass Lipstick | € 32

Je lippen worden om te zoenen met één van deze Lustreglass Lipsticks van MAC! Ze hebben een semi-transparante en glanzende langhoudende finish. Drie tinten zijn in het Lovestruck Luck-jasje gehesen. Van links naar rechts zie je hieronder:

  • Sweeter Cinnamon
  • Powerfully Potent
  • Luck Has It
MAClipsticks 2024

Lovestruck Luck Eyeshadow Palette | € 50

Het bijpassende oogschaduwpalette van MAC bevat zes tinten. Er is één matte bruine oogschaduw die je kunt combineren met één of meer van de shimmers die het palette bevat. Op de Douglas website bekijk je hem nóg beter.

Lovestruck Luck eyeshadowpalette MAC

MAC Stack Mascara | € 39

Je look maak je natuurlijk af met de populaire MAC Stack Mascara. Ook deze zit in een bijpassende huls: rood met gouden details. Hij heeft de Micro brush gekregen. Een wat smallere applicator die ervoor zorgt dat je de mascara nauwkeurig kunt aanbrengen en zeer geschikt is voor kortere wimpers. Je koopt hem nu bij Douglas.

Studio Fix Loose Powder | € 38

Gegarandeerd de hele dag plezier van je make-up? Eindig dan met het aanbrengen van de Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder. Hij zorgt voor een matte maar gezonde look en je make-up blijft op zijn plek. Ook deze translucent powder vind je bij Douglas.

Stack mascara, fixing powder, clean canvas

Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil | € 60

Aan het einde van de dag reinig je jouw huid met de Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil. Zonder moeite zal je make-up verdwijnen door de krachtige, maar toch milde reiniger.

Meer informatie

De MAC Lovestruck Luck collectie is tijdelijk verkrijgbaar vanaf 4 januari 2024. Je vindt de producten natuurlijk in de MAC Store in Amsterdam en online op maccosmetics.nl en bij Douglas.

Wat vind jij van deze collectie waar de liefde van af spat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top