Persbericht: MAC Moon Masterpiece Collection

Het nieuwe jaar is voor ons aangebroken, traditiegetrouw volgt over een aantal weken nog het Chinese nieuwjaar: Lunar New Year. Dit jaar begint op 12 februari het jaar van de Os. Kijk mee naar de nieuwste MAC collectie, Moon Masterpiece, die geïnspireerd is op deze gebeurtenis!

MAC MoonMasterpiece 2021

Met deze producten van MAC kun je het Chinese nieuwe jaar goed inluiden. Er zijn producten voor je ogen, gezicht en lippen. Allemaal gehuld in een kleurrijke verpakking in pop-art stijl.

MAC 9-pans Oogschaduwpalette

Het oogschaduwpalette heeft de naam Sea of Plenty meegekregen. Hij bevat warme bruintinten, koraalkleuren en een blauw accent. Er zijn drie matte kleuren (de bruintinten), de andere zes hebben finishes variërend van shimmery tot satin. De adviesverkoopprijs ligt op € 40.

MAC Moon Masterpiece oogschaduwpalette

MAC Powder Blush Duo

In het powder blush duo vind je de klassieke tint Melba, een zachte koraaltint. Daarnaast bevat hij Modern Mandarin, een rood-oranje blush. De adviesverkoopprijs is € 30.

MAC MoonMasterpiece 2021 blushduo

MAC Extra Dimension Skinfinish

Een klassiek product: de MAC Skinfinish. Met deze highlighter hul je jezelf in een prachtige glans. Het is de kleur Double-Gleam die je in het vaste assortiment van MAC vindt. Karakteristiek bij dit collector’s item: het printje met de vissen erin. Prachtig vind ik hem! Je koopt hem voor € 35.

MAC highlighter skinfinish double-gleam 2021

MAC Versicolour Varnish Cream Lip Stain

Deze langhoudende lipstains hebben een intense dekking. In de Moon Masterpiece Collection heeft MAC twee kleuren ondergebracht: No Interruptions (links) en Like Candy (rechts). Ze hebben een adviesprijs van € 25,50 per stuk.

MAC lipstain versicolour

MAC Powder Kiss Lipstick

De Powder Kiss lipsticks zijn uitgebracht in maar liefst vijf tinten. Je koopt ze voor € 20,50 per stuk. Hieronder zie je van links naar rechts de volgende kleurtjes:

  • Turn Up Your Luck
  • Luck Be A Lady
  • Brickthrough
  • Healthy, Wealthy And Thriving
  • Playing Koi
MAC powder kiss lipsticks lunar new year 2021

Meer informatie

De MAC Moon Masterpiece Collection is te koop vanaf 7 januari 2021. Je koopt ze via MACCosmetics.nl (MACCosmetics.be) of de Bijenkorf. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Staat er iets uit deze collectie op jouw wishlist?

— Geïnteresseerd in producten van MAC? Bekijk hier de MAC adventskalender 2020 unboxing of MAC lipproducten: lipglass en lipsticks! —

2 reacties op “Persbericht: MAC Moon Masterpiece Collection

  1. Ik vind het zo jammer dat het powder kiss lipsticks zijn haha die zijn niet zo mijn ding.. en de highlighter heb ik van vorig jaar al, alleen andere verpakking. Echt jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top