Persbericht: MAC Skinfinish Sunstruck bronzers

Na nieuwe oogschaduw en liquid lipsticks zijn nu de bronzers aan de beurt. Maak kennis met de Skinfinish Sunstruck bronzers van MAC! Beschikbaar in 15 tinten en keuze uit matte of glinsterende finish. Je ziet ze in dit artikel en leest alles over de eigenschappen van de nieuwste MAC telg.

MAC Skinfinish Sunstruck Bronzers

Het eerste wat opvalt zijn de verpakkingen die er luxueus uit zien. Ze hebben de bekende ronde vorm van de normale skinfinish producten en bronzers, maar voor de nieuwe Sunstruck uitgave hebben ze een upgrade gekregen. De roségouden glinstering komt je al van verre tegemoet en geven meteen een zomers gevoel.

En dat is ook precies wat MAC wil bereiken met deze nieuwe producten. De MAC Sunstruck bronzers geven je huid warmte en diepte alsof je door de zon gebruind. De matte bronzers zijn beschikbaar in 10 tinten, voor een lichte huid tot een diepere huidstint.

Liever ook meteen een zomerse glow op je gezicht? Daarvoor zijn 5 tinten radiant bronzers uitgebracht. De swatches en kleurnamen van beide varianten zie je hieronder op de foto’s.

Swatches MAC bronzers

Welke finish je ook kiest, de MAC Sunstruck bronzers zijn gemaakt om je natuurlijke huidstint te complimenteren. Ze hebben een bijna romige poederformule. De tint heeft een hoge kleurafgifte en is daarbij goed op te bouwen. Bovendien blenden de bronzers perfect met de MAC Studio Fix foundation of je andere favoriete gezichtsproduct.

Nog wat voordelen op een rijtje:

  • Blijft tot 24 uur lang zitten.
  • Zal niet in de huid zakken of creasen tot 12 uur lang.
  • Waterproof formule, daardoor ook zweet-resistent.
  • Veroorzaakt geen acne.
  • Geschikt voor alle huidtypes.

Met de MAC Sunstruck bronzers heb je het hele jaar het zonnetje op je gezicht!

Meer informatie

De MAC Skinfinish Sunstruck bronzer is verkrijgbaar via de MAC website (Matte bronzers & Radiant bronzers) voor de adviesverkoopprijs van € 42 per stuk (8 gram). Daarnaast vind je ze bij Douglas en De Bijenkorf.

Liever de kleuren even in het echt bekijken? Alle fysieke verkooppunten van MAC make-up vind je via deze link: MAC verkooppunten.

Gebruik jij vaak een bronzer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top