Persbericht: MAC Stack Mascara

Het merk MAC komt met een nieuwe product: de MAC Stack mascara! Het belooft een doorbraak te zijn op de mascara-markt dus ik was natuurlijk erg benieuwd wat deze mascara te bieden heeft. In dit artikel vertel ik je er alles over, dus kijk snel verder!

MAC Stack mascara 2022 Alexis

Meer dan twee jaar lang heeft MAC gewerkt aan de nieuwste telg van de Mascara familie: Stack. Het merk heeft diverse mascara’s in haar assortiment, waarvan de ‘In Extreme Dimension 3D Black Lash mascara’ toch wel de bekendste is denk ik. Dat is degene die je vaak terugziet in bijvoorbeeld sets voor de feestdagen of de MAC adventskalender.

Het doel wat MAC met deze nieuwe Stack wilde bereiken was: alle eisen aan een mascara in één product samenbrengen. Dat betekent langhoudend (in ieder geval een dag), op te bouwen in dekking, gemakkelijk te verwijderen en natuurlijk zonder klonters. 95% van de testpersonen zegt dat dit gelukt is en deze mascara volume, krul en lengte aan de wimpers geeft!

De MAC Stack mascara bevat plantaardige gel met vitamine B5. Hierdoor kun je laag na laag aanbrengen en blijft hij gemakkelijk te verwijderen. De formule is lichtgewicht en geeft krul en lengte aan je wimpers door zogenaamd Lash Flex Polymer.

Deze nieuwe mascara is verkrijgbaar met twee verschillende borsteltjes. De roze is de grotere applicator, de Mega brush. Hij geeft direct volume en langere, vollere wimpers. Je kunt de mascara hiermee goed op je bovenste wimpers aanbrengen. De Micro brush (de grijze op de foto hieronder) zorgt ervoor dat je de mascara nauwkeurig kunt aanbrengen en is daardoor meer geschikt voor kortere wimpers. Handig als je wat kortere wimpers hebt, of om je onderste wimpers goed te kunnen bedekken.

MACStack mascara Micro Brush

Voor beide varianten betaal je € 34 per stuk. De reguliere MAC Stack mascara (met de roze applicator) is tevens verkrijgbaar als mini. Die kost momenteel € 20.

Benieuwd hoe deze mascara me is bevallen? Je leest er alles over in dit artikel, wat ook voor- en nafoto’s bevat!

Update maart 2023: Inmiddels heeft MAC ook een Waterproof Stack mascara uitgebracht! Deze is uitgerust met de Mega Brush als applicator.

MAC Stack mascara assortiment waterproof

Meer informatie

Deze nieuwe MAC mascara proberen? Vanaf 3 maart 2022 is hij verkrijgbaar via de MAC website. Ook vind je ze bijvoorbeeld bij Lookfantastic (gebruik code LFNLTHENEXTG1RL voor 20% korting!). Vanaf maart 2023 is de waterproof variant verkrijgbaar. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij al eens een mascara van dit merk geprobeerd?

Eén reactie op “Persbericht: MAC Stack Mascara

  1. Oeh mooi! Ik koop eigenlijk nooit van dit soort merken meer. Vroeger wel. Eigenlijk zou je af en toe jezelf gewoon zoiets cadeau moeten geven, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top