Persbericht: MAC x Envy Peru

Jaren geleden begon Envy Peru als Makeup Artist bij MAC en deze zomer wordt haar eigen collectie bij dat merk gelanceerd! Back to basics met intergalactische glans en goddess vibes, zo wordt hij omschreven. Oordeel zelf of je dat passend vindt na het zien van alle items!

MAC x Envy Peru collectie zomer 2022

Over Envy Peru

Envy Peru werd bekend in 2020 door de winst van het programma Drag Race Holland. De eerste Drag Race Superstar van Nederland heeft Peruaanse roots en heet eigenlijk Boris Itzkovich Escobar. Boris / Envy Peru heeft gestudeerd aan de Film Actors Academy Amsterdam en zich gespecialiseerd tot visagist. Dit jaar is Envy Peru ambassadeur van Pride Amsterdam en daarnaast heeft ze verschillende acteer- en presenteerklussen op televisie. Laten we een kijkje nemen naar de producten in deze MAC x Envy Peru collectie!

MAC x Envy Peru oogschaduwpalette

De zes kleuren in dit oogschaduwpalet zijn geïnspireerd op de planeten in ons sterrenstelsel en Envy’s roots: Goud, blauw, groen en glitter, gecombineerd met Peruaanse aardetinten. Op de voorkant prijkt een illustratie van Envy Peru als Inca-godin.

MAC Envy Peru oogschaduwpalette

Het palette bevat de volgende tinten:

  • Les Artist
  • New Crop
  • Give a Glam
  • Tete a Tint
  • Triennial Wave
  • Object de Art

Je koopt hem voor € 75 bij een MAC Pro store of bij Douglas.

Lustreglass Lipstick

De favoriete lipstick van Envy Peru is ‘Thanks it’s MAC’: een nudetint die gecombineerd kan worden met het lippencil in de kleur ‘Plum’. Ook voor diepere huidstinten is dit een goed combinatie. De lipstick kost € 25 en is verkrijgbaar bij zowel MAC Pro Stores als bij Douglas. Het Envy Peru lippencil in ‘Plum’ is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor € 19,50.

Thanks it’s MAC Lipstick and Iridescent White Glitter

Iridescent White Glitter

Met deze losse glitters in de kleur Iridescent White val je op! Ze reflecteren het licht vanuit elke hoek in een andere kleur, zo blijf je stralen. Deze glitters zijn alleen te koop in de MAC Pro stores, ze kosten € 24,50.

MAC Extra Dimension Skin Finish

De Extra Dimension Skin Finish in Double Gleam vind je in meerdere limited edition collecties terug, zoals in de MAC Moon Masterpiece Collection van vorig jaar. Het is dan ook een hele mooie tint die je een gouden gloed geeft. Deze favoriet van Envy Peru shop je voor € 41 in zowel de MAC Pro Stores als bij Douglas.

MAC Envy Peru Double Gleam Skin Finish

Meer informatie

Deze mooie MAC x Envy Peru collectie is verkrijgbaar vanaf 30 juni 2022. Je vindt de producten in de MAC stores, online via de MAC website (Belgische MAC website) en bij Douglas.

Komt er iets van deze collectie op jouw wishlist te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top