Persbericht: MAC x Whitney Houston collectie

Eind december verschijnt de biografische musicalfilm over haar leven: I Wanna Dance With Somebody. Een uitgesproken gelegenheid voor MAC om rond de tafel te gaan zitten met het team van Whitney Houston om een bijpassende make-up collectie te ontwikkelen. Kijk je mee naar de mooie resultaten daarvan?

M.A.C x Whitney Houston collectie 2022

Whitney Houston was een wereldster door haar prachtige stem én iconische voorkomen. In de collectie met MAC willen het merk en de mensen die Whitney kenden haar eren en haar stijl in leven houden.

Er is veel gebruik gemaakt van goud en warme tinten. Whitney droeg graag verschillende kleuren op haar lippen, dus ook die komen in de collectie voor. Daarnaast wordt ook in de kleurnamen naar haar gerefereerd, zoals je hieronder kunt zien. Haar bijnaam, gegeven door haar vader, was Nippy.

MAC x Whitney Houston Blushes

De gouden verpakkingen geven meteen een gevoel van stijl en luxe. De twee shimmer blushes in deze collectie zorgen voor een warme gloed op je wangen. De handtekening van Whitney is erin gedrukt, dus eigenlijk is het zonde om ze te gebruiken! De blush is verkrijgbaar in twee tinten: Nippy’s Plumrose en Nippy’s Pinkrose. Ze kosten € 27 per stuk.

Whitney Houston x MAC blushes skinfinish

Extra Dimension Skinfinish

Om het effect van je blush te versterken gebruik je deze Extra Dimension Skinfinish in Just Whitney. Een warme gouden tint die zorgt voor een mooie glow op je huid. Je koopt hem ook voor € 27.

MAC x Whitney Houston oogschaduwpalet

Met de acht tinten in dit oogschaduwpalet kun je Whitney’s meest iconische looks namaken op je eigen ogen. Je maakt bijvoorbeeld een smokey eyelook of houdt het basic. Je kunt met dit palette alle kanten op! Voor dit luxe palet betaal je € 45.

Goudkleurig oogschaduwpalette 2022

MAC x Whitney Houston lipsticks

De gekleurde lippen waar Whitney Houston zo van hield worden in deze MAC collectie mogelijk gemaakt door vier prachtige tinten. Je ziet hieronder van links naar rechts:

  • Nippy’s Sensual Red (Matte)
  • Nippy’s Fiesty Red (Amplified)
  • Nippy’s Moody Nude (Cremesheen)
  • Nippy’s Rose (Frost)

Je koopt deze lipsticks in gouden huls voor € 23 per stuk.

Whitney lipsticks van M.A.C 2022

MAC Lipglasses

Je lippen geef je een extra glans met één van de lipglasses: Nippy’s Shimmery Gold of Nippy’s Shimmery Cinnamon. Ze kosten € 21 per stuk.

MAC Lipgloss lashes

MAC Romantic Lash

Om je ogen extra flair te geven kun je kiezen voor de lashes. Niet al te opvallend, maar dat is ook niet nodig met de prachtige andere items in deze collectie. Voor de nepwimpers betaal je € 18.

Nippy’s Clutch

Als laatste is er een make-up etui om je favoriete items in op te bergen of mee te nemen. Mooi uitgevoerd in goud en zwart, zodat hij past bij de collectie. De adviesverkoopprijs is € 25.

Meer informatie

Deze toffe MAC x Whitney Houston collectie is vanaf 8 december te vinden in de MAC Stores, bij geselecteerde verkooppunten zoals Douglas en is natuurlijk te koop via maccosmetics.nl. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Wat vind jij van deze collectie?

— Meer zien van MAC? Bekijk dan ook eens de MAC Bubbles & Bows Holiday collectie van 2022! —

2 reacties op “Persbericht: MAC x Whitney Houston collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top