Persbericht: Maniac Nails gellak stickers

Ken je dat moment dat je eigenlijk nog even je nagels wil lakken, maar geen tijd hebt om ze goed te laten drogen? Laat staan tijd om je nagels te voorzien van een paar laagjes gelnagellak. Dan biedt Maniac Nails de oplossing met gellak stickers! Kijk je mee?

Maniac Nails gellak stickers easy manicure 2022

Reguliere nagellak is leuk als je vaak wil wisselen van kleur, nieuwe nailart wil uitproberen of niet al teveel geld wil uitgeven aan lakjes. Maar ben je op zoek naar een duurzamer resultaat op je nagels dan kom je al snel uit bij gelnagellak. Ondertussen worden nagelsalons steeds duurder en blijft het zelf aanbrengen van gelnagellak een toch wel tijdrovend klusje.

Mede daardoor ontwikkelden de twee oprichters van Maniac Nails deze gellak stickers. Je brengt ze aan waar en wanneer je maar wil, even onder de lamp en klaar! Inmiddels zijn er al heel wat kleurtjes beschikbaar zoals je hieronder kunt zien.

Het assortiment wisselt gedurende de seizoenen. Ook zijn er regelmatig samenwerkingen zoals met Anouk Nijs en Joann van den Herik.

Effen tinten gellak stickers 2022

Zijn deze tinten iets te saai voor je? Kies dan iets uit het assortiment nail art stickers. Zo worden je nagels echte eyecatchers!

Nailart manicure gellak 2022

Naast het gemakkelijk en snel aanbrengen hebben deze Maniac Nails gellak stickers nog meer voordelen:

  • Ze bevatten geen schadelijke stoffen waardoor ze ook geschikt zijn voor zwangeren.
  • Ze zijn vegan én cruelty free ontwikkeld en geproduceerd.
  • Je kunt ze aanbrengen met de handzame mini LED-lamp, dus geen schadelijke UV-stralen.
  • De stickers zijn gemaakt van 7 lagen gel, maar je ziet geen dikke laag op je nagels.
  • Ze blijven minstens 14 dagen netjes zitten.
  • Te verwijderen zonder gebruik van chemicaliën. Je verwijdert ze namelijk met de 100% natuurlijke nagelriemolie, hierdoor beschadigen je nagels niet.

Meer informatie

Ben je overtuigd of in ieder geval nieuwsgierig geworden? Je bekijkt alle printjes op Maniac-nails.com en sinds kort vind je ze ook bij De Bijenkorf. Daarnaast kun je ook bij Maniac terecht voor de LED-lamp, topcoats, nagelriemolie, opberg-etui én een volledig starterset waarin meteen alles zit wat je nodig hebt! De starterset bekijk je uitgebreid in dit artikel: Maniac Nails Starterset || Unboxing.

Voor de stickers zelf betaal je tussen de € 18 en € 25, de prijs is afhankelijk van het ontwerp dat je kiest. Eerst bekijken hoe het aanbrengen en verwijderen van Maniac nails werkt? Volg dan voorgaande link!

Is dit iets voor jou? Of ga je toch liever voor een 'reguliere' manicure?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top