Persbericht: Maniac Nails x Joann van den Herik

Maniac Nails maakt de mooiste gellakstickers, for hands that love…! Regelmatig hebben ze samenwerkingen met bekende personen. Dit keer heeft plus-size model en body positivity influencer Joann van den Herik maar liefst drie sets Maniac Nails ontworpen! Het zijn kleurrijke designs geworden die perfect passen bij de feestdagen. Kijk dus snel verder voor de collectie!

Maniac x Joann Van Den Herik

Joann van den Herik x Maniac Nails

Je handen gebruik je natuurlijk overal voor en zijn daardoor ook je eigen visitekaartje. Het is fijn als ze er mooi en verzorgd uitzien, zeker tijdens de feestdagen!

Met het motto Ready To Nail It zit het wel goed bij de gellakstickers van Maniac Nails. In een handomdraai heb je de stickers op je nagels aangebracht, even onder de lamp en klaar! Ik schreef eerder al meer over de eenvoud van het aanbrengen van de Maniac Nails nagelstickers.

Ook Joann van den Herik had dit gemak al ontdekt waarop ze door de dames van Maniac Nails werd uitgenodigd om drie sets te ontwerpen.

Bekijk hier ook het ontwerp van Anouk Nijs x Maniac Nails!

Self-love | € 23

Als er iets is wat bij Joann hoort, is het wel self-love. Dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van body positivity. Zelfliefde is niet iets vanzelfsprekends, het is voor velen een pad met ups en downs.

Het Joann x Maniac ontwerp met deze naam heeft de kleur van liefde: donkerrood. Het design is versierd met een delicaat, glanzend rood lijnenspel wat zorgt voor een interessant geheel.

ManiacNails Selflove JoannVdHerik

Be A Star | € 23

Houd je meer van rustige, onopvallende nagels met een beetje glamour? Dan is Be A Star echt iets voor jou! Het is een neutrale manicure waarbij de onderkant versierd is met glitters. Zo kan iedereen een ster zijn!

ManiacNails Star JoannVdHerik

Universe | € 23

Het laatste design is geïnspireerd op een sterrenhemel. De basis is donkerblauw, bijna zwart, en aan de randen zie je helderblauwe cateye 3D glitters. Heel erg trendy en qua kleuren goed passend bij de winter en de feestdagen. Zo kun je heel de wereld aan!

ManiacNails Universe JoannVdHerik

Meer informatie

Deze drie ontwerpen van Joann van den Herik zijn inmiddels verkrijgbaar op de website van Maniac Nails voor € 23. Binnenkort kun je ze wellicht ook vinden bij De Bijenkorf.

In iedere set zitten 19 stickers in diverse formaten, zodat ze eigenlijk altijd passen bij jouw nagelvorm. Het is nodig om deze stickers uit te harden onder een LED-lamp. Heb je nog geen lamp en andere benodigdheden voor gelnagellak, kun je kiezen voor de starterset (€ 75). Daarin zitten twee designs naar keuze (manicure of pedicure) en dan heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt! De volledige inhoud bekijk je in dit artikel over de Maniac Nails starterset.

De sets zijn in mijn ervaring handig in gebruik en blijven minimaal 2 weken netjes op je nagels. Meer informatie over de werkwijze en houdbaarheid lees je in dit artikel: Maniac Nails gellak stickers aanbrengen en verwijderen.

Heb jij al eens dit soort gellakstickers gebruikt?

— Meer lezen over (de producten van) Maniac Nails? Check dan de artikelen achter de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top