Persbericht: Meet your Morphe Soulmatte!

Heb jij je favoriete lipduo al gevonden? Anders is dit je kans. Door Morphe kun je nu je Soulmatte vinden! De perfect op elkaar afgestemde combinatie van lipliner en een velvet lip mousse is niet alleen mooi, maar ook nog eens verzorgend. In dit artikel lees je meer en laat ik de tien kleuren zien!

lipmousses liptints

De Soulmatte Lip Liner kon je al in actie zien in de collectie van Morphe en Meredith Duxbury. Nu worden tien tinten gelanceerd die ook elk een nieuw maatje hebben. De Velvet Lip Mousse.

Met de Filling Gel Lip Liner vorm en definieer je jouw lippen door ze te omlijnen, zo krijgen ze direct een gevuld effect. Daarna smelt de luchtige Velvet Lip Mousse op je lippen met hun zachte kleurverspreiding en flawless finish.

Morphe Soulmatte lipcombinatie
De Morphe Soulmatte lipcombinatie bestaat uit een Gel Lip Liner en Lip Mousse.

Beide items zijn verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals vitamine E, zoete amandelolie en theezaadolie. Een feestje voor je lippen dus!

Morphe Soulmatte – Velvet Lip Mousse | € 14

Met een naam als Velvet Lip Mousse mag je een luchtige, comfortabele textuur verwachten. Hij smelt op je lippen en loopt niet in de lijntjes van je lippen. Geen last van uitlopen of vervagen, maar perfect gekleurde lippen met een matte soft focus finish.

Morphe SoulMatte Velvet Lip Mousse 2023
De Morphe Soulmatte Velvet Lip Mousse is momenteel verkrijgbaar in tien tinten.

Hierboven zie je de tien tinten, ze variëren van nude tot opvallend rood en donker aubergine.

Morphe Soulmatte – Filling Gel Lip Liner | € 8

Een goede basis is het halve werk! En met de Soulmatte Filling Gel Lip Liners is dat een fluitje van een cent. De formule zorgt ervoor dat de liners over je lippen glijden terwijl ze een goede kleurafgifte hebben. Ze voelen fluweelzacht aan.

Gekleurde lipliners 10 tinten

De tien nu beschikbare kleuren matchen perfect met de Lip Mousses. Zo heb je altijd de juiste combinatie te pakken. Al is het natuurlijk ook leuk om te combineren met een donkerdere of juist wat lichtere lip liner! Je koopt dit dynamische duo namelijk niet als set, maar als twee losse producten. Ideaal om te mix & matchen dus!

Morphe SoulMatte Filling Gel Lip Liner 2023

Onder op de liners zit een plastic puntenslijper. Daardoor maak je de punt zo scherp als je zelf wil en kun je nauwkeurige lijnen zetten.

Meer informatie

De Morphe Soulmatte lipcombinaties zijn binnenkort (weer) verkrijgbaar in tien tinten via de Europese Morphe website. Je koopt de producten los. De liners hebben een adviesverkoopprijs van € 8, de Velvet Lip Mousse koop je voor € 14 per stuk.

Bij Douglas vind je de Filling Gel Lip Liners voor € 8,26 en de Velvet Lip Mousse voor € 14,45 per stuk.

Zit jouw perfecte lip-tint erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top