Persbericht: Morphe 2 Good Talk Blotted Matte Lipsticks

Terwijl overal wat minder positieve verhalen over Morphe rond gaan, komen er ook leuke berichten naar buiten. Dochtermerk Morphe 2 komt namelijk met deze nieuwe Good Talk Blotted Matte Lipsticks! In vijf tinten beschikbaar, lees hier meer over de voordelen!

Morphe2 Good Talk Blotted Matte Lipstick

De producten van Morphe 2 zijn vegan en worden altijd dierproefvrij ontwikkeld, getest en geproduceerd. De nieuwste lipsticks hebben de naam Good Talk Blotted Matte Lipsticks meegekregen. Dit geeft aan dat ze een ‘vervaagde’ matte finish hebben alsof je net gezoend hebt, het ‘just kissed’-effect.

De beloftes liegen er niet om: lichtgewicht, zijdezacht, voedend en met precies de juiste hoeveelheid pigment.

Deze Blotted Matte Lipsticks van Morphe 2 voeden je lippen tijdens het dragen. Ze bevatten daartoe vitamine E, cameliazaad, zonnebloemzaad en olijfolie waardoor je lippen gehydrateerd worden en de tint ook nog eens fijn aanvoelt en goed blijft zitten.

Vijf kleuren Morphe 2 nieuwe Matte Lipsticks

Er zijn diverse kleurtjes waar je uit kunt kiezen, je ziet ze hierboven op de afbeelding alle vijf op een rijtje. Geen uitgebreid assortiment, maar wat niet is kan nog komen!

Van links naar rechts zijn dit de kleurnamen van de Morphe 2 Blotted Matte Lipsticks:

  • Cocoa Cutie
  • Flirty Pink
  • Pink Pucker
  • Rebel Red
  • Red Sunset

Je draagt deze lippenstift zo, of met je favoriete lipgloss erover.

Meer informatie

De Morphe 2 Matte lipsticks zijn inmiddels te koop! De adviesverkoopprijs is € 9 per stuk (3 gram). Je vindt ze in de Morphe Store in Amsterdam en natuurlijk op de Europese Morphe website. Verzending van je bestelling gebeurt vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je betaalt geen extra douanekosten of invoerrechten ten gevolge van de Brexit. Meer daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Liever bestellen bij een Nederlandse webshop? Dan kun je terecht bij Douglas, ook daar kosten de lipsticks € 9. Ze zijn vegan en cruelty-free.

Lijken deze Blotted Matte lipsticks je wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top