Persbericht: Morphe 2 Pore-Perfecting Blur Stick

Wil je een matte, zachte huid met minimale inspanning? Met de Morphe 2 All A Blur Pore-Perfecting Blur Stick kan dat de realiteit zijn! In dit artikel lees je alles over dit deze stick die de oplossing is voor een glanzend gezicht, zichtbare poriën en fijne lijntjes. Kijk dus snel verder!

Morphe2 All A Blur mattifying Stick

Morphe 2 verrijkte de Pore-Perfecting Blur Stick met fijne ingrediënten die je huid verzachten, verzorgen en beschermen. Daarnaast heeft hij een vaak welkom matterend effect. Hij bevat bijvoorbeeld vitamine E en extract van de rode bosbes (lingonberry) die beide rijk zijn aan antioxidanten.

Morphe 2 Pore-Perfecting Stick

Na gebruik van de Blur Stick zijn poriën minder zichtbaar en ook fijne lijntjes worden minder opvallend. Daarnaast heeft hij een matterend effect, glans wordt onder controle gehouden.

De Blur Stick kun je op zichzelf gebruiken, maar is ook zeer geschikt als primer. Het creëert een egale basis die fijn aanvoelt, je make-up ziet er mooier uit en de stick zorgt er ook voor dat het langer blijft zitten.

Voor en nafoto Morphe2 Blur Stick

De stick is licht van gewicht, je voelt hem dus niet echt zitten. Daarnaast is hij long lasting waardoor je lang plezier hebt van de matterende effecten. Ook goed om te weten: hij is non comedogeen, niet acnegenisch en geschikt voor alle huidtypen.

Meer informatie

Wil je deze All A Blur Pore-Perfecting Blur Stick van Morphe 2 ook proberen? De adviesverkoopprijs is € 14. Hij is inmiddels verkrijgbaar via de Europese Morphe website. Alhoewel je geen invoerrechten of douanekosten betaalt als je via Morphe zelf besteld, kan ik me voorstellen dat je liever bij een Nederlandse winkel shopt. Dan kun je terecht in de Morphe Store in Amsterdam en bij Douglas, ook daar kost de stick € 14.

En als je er dan toch bent, kun je meteen de Morphe 2 Good Talk Blotted Matte Lipsticks bekijken! Morphe 2 staat voor clean beauty, het gehele assortiment is vegan.

Heb jij deze Blur Stick nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top