Persbericht: Morphe 2 Ready For Anything

Op zoek naar een zomers oogschaduwpalet? Of juist liever een palet met neutrale tinten? Je vindt ze allebei in de nieuwe Ready For Anything reeks van Morphe 2. Deze nieuwe reeks bevat twee oogschaduwpaletten met op elkaar afgestemde tinten en diverse finishes die elkaar complementeren. Kijk snel verder om dit moois te ontdekken!

Morphe 2 Ready For Anything eyeshadowpalettes 2023

De Morphe 2 Ready For Anything oogschaduwpaletten

Vorig jaar bracht Morphe 2 al kleinere oogschaduwpaletten uit, waarin vijf perfect op elkaar afgestemde kleuren zaten. Deze hadden de toepasselijke naam ‘Ready In 5’. Nu komt het zustermerk van Morphe uit met 12-pans paletten. Je kunt kiezen uit twee varianten. Het kleurrijke Social Butterfly bevat naast een aantal lichte, neutrale tinten vooral opvallende kleuren. Het tweede palet heet Wallflower en daarin vind je vooral bruintinten met verschillende ondertonen.

Goed om te weten: Onder de merknaam Morphe 2 worden make-up producten en skincare ontwikkeld die clean, veganistisch en dierproefvrij zijn. Meer lezen over (de producten van) Morphe 2? Volg dan de link!

Social Butterfly | € 15

Social Butterfly valt op door de frisse tinten. De combinatie van geel, oranje en lila is gewaagd. Al kun je ze natuurlijk ook apart dragen. Met ieder van de 12 tinten maak je in een handomdraai een snelle ooglook en klaar!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer matte tinten met de shimmers en metallics voor een wat opvallendere, zomerse ooglook met diepte of houdt het bij één basistint.

Morphe2 eyeshadowpalette social butterfly

Wallflower | € 15

Draag je liever niet al te uitgesproken make-up? Dan is Wallflower vast jouw favoriet! Al kun je hiermee ook prachtige donkere smokey eyes maken door de diverse bruintinten die hij bevat.

Met de diepe oranje matte en donkerpaarse metallic geef je jouw ooglook nét dat beetje extra. Ondanks dat het qua tinten een neutraal oogschaduwpalet lijkt kun je er dus alsnog allerlei kanten mee op!

Morphe2 eyeshadowpalette Wallflower

Meer informatie

Je koopt deze nieuwe Ready For Anything oogschaduwpaletten via de Europese Morphe website voor € 15 per stuk. Of koop één van de paletten in een bundel met twee Always Online Gel Liners voor € 24 (zie Morphe website).

Alhoewel Morphe haar bestellingen verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk hoef je geen invoerkosten te betalen. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Liever in Nederland shoppen? Dan kun je terecht in de Morphe Store in Amsterdam en bij Douglas waar de Ready For Anything paletten binnenkort ook verkrijgbaar zijn.

Zou je gaan voor het kleurrijke palet of degene met neutrale tinten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top