Persbericht: Morphe 2 x Maddie Ziegler Changement

Morphe 2 lanceert een nieuwe samenwerking met Maddie Ziegler: Changement! Een aantal jaar geleden bracht zij al een collectie uit met moederbedrijf Morphe, waaronder het vrolijke Imagination oogschaduwpalette. Benieuwd wat er in de nieuwe collectie zit? Je ziet het allemaal in dit artikel!

Morphe2 x Maddie Ziegler makeup collection 2022

Changement, wat verandering betekent, staat centraal in deze collectie. Of het nou gaat over de verandering die je doorgaat terwijl je make-up aanbrengt, of de verandering van kleuren in de duo-chrome pigmenten in het oogschaduwpalette. Overal zie je de verandering in terugkomen.

Drawn Out Wenkbrauwpen

Het eerste product zijn Drawn Out wenkbrauwpennen, beschikbaar in vier tinten. Ze hebben een fijne punt waarmee je individuele wenkbrauwhaartjes tekent of valse sproetjes aanbrengt.

Maddie Morphe 2 Brow Pens 2022

Hierboven zie van links naar rechts (en van boven naar onder) de kleuren: Scribble (blond), Trace (taupe), Edit (medium bruin) en Outline (diepbruin). Ze kosten € 8 per stuk.

Always Online Gel Liner

De Morphe 2 Always Online Gel Liners zijn niet nieuw, maar Maddie Ziegler heeft drie nieuwe tinten toegevoegd aan haar Changement collectie.

Morphe 2 Always Online Gel Liner Coloured

Deze voedende gel liners geven een ultraglanzende kleur die je kunt blenden. Van links naar rechts zie je Downpour (blauw), Loyal (paars) en Golden Hour (brons). Je koopt ze voor € 7 per stuk.

Changement Artistry Palette

Het pronkstuk van de Morphe 2 x Maddie Ziegler collectie is het Changement Artistry Palette. Een veelzijdig oogschaduwpalette met 16 kleuren in diverse finishes.

Morphe 2 x Maddie Ziegler Changement eyeshadowpalette 2022

De kleuren zijn ultra gepigmenteerd, zijn gemakkelijk op te bouwen en te blenden. Je kunt een ingetogen ooglook maken, of all out gaan met kleuren en shimmers.

Swatches Morphe 2 Maddie Ziegler Changement eyeshadowpalette

Morphe 2 staat voor Clean Vegan Beauty, ook het Changement palette van Maddie Ziegler voldoet hieraan. Het palette kost € 18.

In Bloom set

Het laatste item is de In Bloom set. Deze bevat twee haarclips en synthetische kwasten voor oogmake-up. Ze zijn door Morphe 2 gecreëerd in samenwerking met Maddie Ziegler voor deze Changement collectie.

Morphe2 Maddie Ziegler Changement In Bloom kwastenset

De items zitten in een handige make-up etui. Voor de In Bloom set betaal je € 25.

Meer informatie

De Morphe 2 x Maddie Ziegler Changement collectie is inmiddels verkrijgbaar via de Europese Morphe website. Ook vind je de items in de Morphe Store in de Kalverstraat in Amsterdam. De producten zijn geproduceerd volgens de clean vegan beauty standaarden van Morphe.

Wat vind jij van deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top