Persbericht: Morphe 9Y Heart Candy palette

Januari is de maand dat veel beautymerken met een speciale Valentijnsdag-collectie komen, zo ook Morphe dit jaar. We hebben afgelopen jaren véél mooie collecties en paletten van ze gezien. Met Valentijn houdt Morphe het bescheiden met één 9-pans palette: 9Y Heart Candy. Kijk je mee?

MORPHE 9Y Heart Candy palette valentijnsdag 2022

Maar één palette? Nou, er was sprake van een Make It Big Lip Trio kit, maar deze is last minute uit de collectie gehaald. Het is me niet helemaal duidelijk waarom. Laten we het Artistry palette voor Valentijn 2022 maar eens wat beter bekijken!

Morphe 9Y Heart Candy

Bij Valentijn denk je al snel aan rozen, hartjes, rood- en rozetinten. En dat is precies wat Morphe levert met dit nieuwe palette. Afgezien van de rozen dan, want die heb je niet nodig met dit cadeau!

MOPRHE 9Y Be Mine Valentine's Day palette 2022

Het uiterlijk van het palette is hardroze en versierd met hartjes. Ook in de binnenkant komt dit design terug. In het lichtroze palette liggen 9 pans met shimmers (4) en matte kleuren (5 stuks). Het hele palette doet me denken aan het 9B Calm Me Baby palette: ook een roze exemplaar met mooie shimmers en wat mauve/paars erin.

Kleuren 9Y Heart Candy valentijnspalette

Met kleurnamen van het Heart Candy palette blijft Morphe ook in het thema zoals je hierboven kunt zien. Met kleuren als ‘Kiss Me’ en ‘Sweet Heart’ kan ik niet anders zeggen dan dat dit een zoetsappig palette is. Je kunt met dit palette een hoop mooie Valentijnscreaties maken! En zeker als je van roze- en mauvetinten houdt zal dit bij jou in de smaak vallen.

Meer informatie

Het palette is inmiddels verkrijgbaar via de Europese Morphe website. Hij kost € 14. Morphe verzend haar pakketjes vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je betaalt geen extra invoerkosten of belasting. Meer daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Wat vind jij van dit palette? Laat het me weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top