Persbericht: Morphe Continuous Prep & Set Mist+

Het is weer tijd voor een nieuw product van Morphe! Dit keer breidt het merk haar assortiment met setting sprays uit. Graag stel ik je dan ook voor aan de Continuous Prep & Set Mist+, het nieuwe zusje van de Morphe Continuous Setting Mist. Kijk snel verder voor meer informatie!

Morphe Continuous Pret & Set Mist

Momenteel heeft Morphe een aantal settingmists en -sprays in haar assortiment, zoals je hieronder kunt zien. De ‘normale’ Continuous Setting Mist vind ik erg fijn en er is momenteel daarvan ook nog een matterende en coconut-variant verkrijgbaar.

Morphe Setting spray SPF30 mists
Morphe heeft intussen nóg een nieuwe setting spray aangekondigd: de Sunsetter SPF 30 Setting Spray! Je ziet hem hierboven al op de foto (helemaal rechts). Deze alcoholvrije spray beschermt je tegen UVA, UVB & blauw licht. Hij is inmiddels verkrijgbaar via de Europese Morphe website en later deze maand bij Lookfantastic.

Met de nieuwe Continuous Prep & Set Mist+ brengt Morphe een nieuw soort product op de markt. Deze spray is namelijk niet alleen om je make-up te setten, maar ook om je huid te preppen! Je sprayt hem dus vóór je make-up aanbrengt en erna nogmaals voor de finishing touch.

De nieuwe spray heeft hydraterende en huidverbeterende eigenschappen. Zo bevat hij ceramiden om de huidbarrière te voeden en versterken. Elektrolyten zorgen voor een verbeterde vochtbalans en gezonde glow. En niet onbelangrijk: antioxidanten versterken de elasticiteit van je huid.

full size en mini setting spray

Naast deze krachtige eigenschappen heeft de formule uiteraard dezelfde positieve werking als de reguliere Continuous Setting Mist. De volledige review daarvan lees je via voorgaande link.

De nieuwe Morphe Continuous Prep & Set Mist+ zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in twee formaten: full-size (79,4 gram) en een mini (36,8 gram).

Meer informatie

De nieuwe Prep & Set Mist is verkrijgbaar vanaf 6 juni 2023, je koopt hem dan via de Europese Morphe website. Niet lang daarna zul je hem ook vinden bij onder andere Douglas en Lookfantastic (kortingscode LFNLTHENEXTG1RL scheelt je 20%!). De full-size is verkrijgbaar voor € 20, de mini koop je voor € 14. Iets duurder dan de reguliere Continuous Setting Mist, maar daarvoor krijg je een hoop fijne ingrediënten erbij.

De Sunsetter SPF30 Setting Spray koop je voor € 19.

Ga jij deze Prep & Set mist of SPF30 spray uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top