Persbericht: Morphe Gilded Desert

Er ligt binnenkort weer een mooie nieuwe Morphe collectie in de winkels met de naam Gilded Desert! Die naam, Engels voor ‘vergulde woestijn’, belooft veel warmte en bruintinten in de producten. Maar klopt dat ook? Je komt erachter in dit artikel, dus kijk snel verder!

Morphe Gilded Desert collectie 2022

Benieuwd naar mijn review van deze collectie? Bekijk dan dit artikel:

Bronze Show velvet matte powder

Voor een sunkissed look hoef je al lang niet meer in de zon te gaan liggen! Deze Bronze Show velvet matte powders van Morphe helpen je een handje. Ze bevatten geen talk, maar wel hyaluronzuur, kokosolie, shea boter en squalaan zodat je huid meteen ook verzorgd wordt. Ze zijn longlasting en transfer proof. Hieronder zie je de vijf tinten die beschikbaar zijn (van links naar rechts, van boven naar beneden):

  • Touch of Sun (Lichte peachy ondertoon)
  • Tropical Tan (Peachy ondertoon)
  • Bronze Vibes (Neutrale ondertoon)
  • Mocha Moment (Rode ondertoon)
  • Cocoa Whoa (Neutraal/rode ondertoon)
Bronzers summer 2022

De Bronze Show velvet matte powders van Morphe kosten € 14.

Glow Show highlighter

Naast een bronzer is een highlighter natuurlijk ook onmisbaar in de zomer! Voor de Gilded Desert collectie heeft Morphe vijf mooie tinten uitgebracht die je hieronder ziet. Ze bevatten geen talk, maar wel abrikozenpitolie, vitamine E, hyaluronzuur en squalaan. Deze Glow Show highlighters hebben een parelmoeren finish en zijn in dekking op te bouwen. Vervolgens blijven ze lang zitten en zijn ze transfer-proof.

Van links naar rechts, van boven naar onder zie je in de afbeelding de volgende tinten:

  • Frosted Champagne
  • Gilded Glow
  • Rose Glimmer
  • Drippin’ Gold
  • Sunset Gleams
Gilded Desert highlighters

De adviesverkoopprijs van deze Glow Show highlighters van Morphe is € 16.

Morphe brushes

Om je bronzer en highlighter aan te brengen kun je in deze Morphe Gilded Desert collectie ook twee brushes vinden. De schuin afgeronde M610 voor je highlighter en de grotere M611 voor je bronzer. Beide kwasten hebben synthetische haren.

Morphe M610 en M611 brushes

De M610 kost € 10, voor de M611-kwast betaal je € 18.

35U Gilded Desert Artistry palette

Ook bij deze Morphe collectie zit natuurlijk weer een prachtig oogschaduwpalette: het 35U Gilded Desert Artistry Palette! Geheel volgens verwachting zien we hierin diverse bruintinten in terugkomen (zowel koele als warmere kleuren) met uitstapjes naar goud en champagne-kleurige tinten. Ook bevat het palette een matte wit en zwarte oogschaduw. Je koopt het palette voor € 28.

Morphe 35U Gilded Desert eyeshadow palette 2022

Meer informatie

Deze warme Gilded Desert collectie is verkrijgbaar vanaf 5 mei 2022. Je vindt de producten dan in de Morphe store in Amsterdam en natuurlijk op de Morphe website. Deze website verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je betaalt geen extra invoerrechten of douanekosten. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?.

In Nederland wordt Morphe (naast de Morphe Store in Amsterdam) verkocht bij Douglas en The Make Up Spot. Vaak duurt het even voordat nieuwe collecties daar verkrijgbaar zijn. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Benieuwd naar mijn review van deze collectie? Bekijk dan dit artikel: Morphe Gilded Desert collectie || Review!

Wat vind jij van deze Gilded Desert collectie van Morphe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top