Persbericht: Morphe Holiday collectie 2022

De koude dagen zijn nu echt aangebroken, dus worden er ook steeds meer collecties voor de feestdagen bekend gemaakt! Eén ervan is de toffe Morphe Holiday collectie die je in dit artikel ziet. Met een aantal oogschaduwpaletten, wimpers, brushes en leuke sets. Lees snel verder om alles te bekijken!

Morphe Holiday collectie

Morphe Holiday 9-pan paletten

In deze feestelijke collectie zitten twee 9-pan paletten. De eerste, Champagne Glow bevat diverse bruintinten. De tweede heeft de naam Cabernet Blush meegekregen. Daarin vind je roze en mauve tinten. Beide paletten bevatten zowel matte als glanzende kleuren zodat je eer prachtige looks mee kunt maken! Je koopt ze voor € 14 per stuk.

Morphe Champagne Glow Cabernet Blush 9-pan palettes

35XS No Silent Nights artistry palette

Heb je niet genoeg aan een 9-pans palette? Kies dan voor het 35XS No Silent Nights palette van Morphe. Hierin zijn de twee bovenstaande paletten samengebracht en zijn goud-, grijs- en donkere tinten toegevoegd om nog meer diepte te kunnen creëren in je looks. Voor dit palette betaal je € 28.

Morphe 35XS No Silent Nights palette Holiday 2022

Festive & Flawless beauty sponge duo

In een feestelijke verpakking vind je twee beauty sponsjes om je make-up flawless aan te brengen. Met de Microfiber Beauty Sponge breng je jouw foundation en concealer aan. De Highlight + Contour Beauty Sponge is voor de lastig bereikbare plekjes van je gezicht. De set kost € 12 (waarde van € 24).

Morphe brushset met cleaner en sponges

The More The Merrier Eye Brush Set

Voor deze feestelijke Holiday collectie heeft Morphe ook een brush set ontwikkeld. In de donkerblauwe etui zitten zes kwasten met synthetische haren om je oogmake-up aan te brengen. Daarnaast krijg je er een kwastenreiniger bij. Zo kun je tijdens het aanbrengen van je oogschaduw eenvoudig wisselen van kleur in plaats van een andere kwast te moeten pakken! Deze set kost € 28 (waarde van €49).

Make It Big Eye Trio

In het Make It Big Eye Trio zit alles wat je nodig hebt om een oogverblindende look te creëren. Een winged eyeliner wordt een eitje en je wimpers worden extra lang door de (mini) lash primer en mascara. Voor deze set betaal je € 26.

Make It Big eye trio

Make It Big Lashes

Om je look af te maken gebruik je één van de Make It Big lashes van Morphe! Er zijn vier verschillende stijlen, van vrij subtiel tot lekker opvallend. Deze faux mink lashes kosten € 14 per set.

Make It Big faux mink lashes

Mist & Mingle

Ben je helemaal klaar om te feesten? Dan blijft je look extra lang zitten als je de Morphe Continuous Setting Mist gebruikt. Koop hem voordelig in deze duo set voor € 28 (waarde van € 36).

Mist and Mingle setting mist set

Meer informatie

Deze Holiday collectie is inmiddels verkrijgbaar via de Europese Morphe website. Ook vind je de items in de Morphe store (Kalverstraat in Amsterdam). Daarnaast wordt Morphe verkocht bij onder andere The Make Up Spot en Douglas.

Wees er snel bij, want op=op!

Wat vind jij van deze Morphe Holiday collectie van 2022?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top