Persbericht: Morphe Matte Essentials oogschaduw

De basis van iedere ooglook bestaat vaak toch wel uit matte oogschaduw. Daar zag Morphe wel een markt in en dus ontwikkelde ze deze Matte Essentials: vier oogschaduwpaletten met enkel matte tinten. In dit artikel laat ik alle vier de opties aan je zien, dus kijk snel verder!

Morphe Matte Essentials eyeshadow

Vooral op kantoordagen gebruik ik vaak alleen matte oogschaduwtinten. Een neutrale bruintint, een iets donkerdere tint in de arcadeboog en klaar om te gaan! Met deze vier matte oogschaduwpaletten van Morphe zou ik dan ook wel raad weten.

Er zijn in eerste instantie twee 9-pans paletten uitgebracht en 2 paletten met 18 tinten. Zowel voor de liefhebbers van warme tonen als koele tonen is er een palet.

Matte Essentials: 9B

Hou je van warme tinten oogschaduw met een kleuraccent, dan zit je goed bij het 9B oogschaduwpalet! Hij bevat een aantal neutrale bruintinten, groen en geel. Voor een zomerse look kun je dus meerdere kanten op met dit palet.

Matte oogschaduwpaletten 9B en 9C

Matte Essentials: 9C

Het 9C palet bevat dan weer een aantal koele tinten. Natuurlijk bruin, maar ook voor een blauwe look kun je terecht bij dit palet. Ook kun je een groen of okergeel kleuraccent aanbrengen.

Matte Essentials: 18CT

Het 18CT palet, waarvan ik aanneem dat het staat voor Cool Toned, bevat 18 koele tinten. Hij is wat minder kleurrijk dan het 9-pans palet, het is een hele mooie basis. Zo bevat hij een witte en zwarte oogschaduw, met daar tussenin allerlei tinten grijs en bruin.

Morphe Matte oogschaduwpaletten 18CT en 18WT

Matte Essentials: 18WT

Het 18 Warm Toned palet is iets kleurrijker dan haar koele broertje. Hij bevat ook een witte oogschaduw en diverse (warme) bruintinten. Verder kun je kleuraccenten aanbrengen met bijvoorbeeld okergeel en donkerpaars.

Meer informatie

Deze Matte Essentials van Morphe zijn vanaf 7 februari 2023 verkrijgbaar. De 9-pans paletten kosten € 14, voor de grotere paletten € 22 per stuk. Je koopt ze natuurlijk via de Europese Morphe website. Bestel je liever bij een Nederlandse winkel? Dan kun je terecht bij de Morphe Store in Amsterdam en bij Douglas (soms iets later dan de releasedatum).

Voor een lange houdbaarheid van je make-up gebruik je deze matte oogschaduw natuurlijk in combinatie met de Morphe Continuous Setting Mist!

Gebruik jij vaak matte oogschaduw of ga je toch liever voor shimmers en sparkle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top