Persbericht: Morphe Ultralavender collectie

Morphe trapt 2023 af met een gloednieuwe collectie: Ultralavender. Met zoals je aan de naam al kunt zien veel paarse tonen gecombineerd met een mooie neutrale basis. Klaar voor een flinke dosis lila? Dan zit je hier goed. Kijk snel verder naar de nieuwste collectie!

Morphe UltraLavender collectie 2023

Blush Balm – Soft-Focus Cream Blush

Het eerste item is op en top paars: Deze Electric Lavender cream blush. Hij bevat hydraterende murumuru- en cupuacuboter en blend prachtig in de huid. Hij is zweet- en waterbestendig en blijft lang zichtbaar. Voor een subtiele lavendel-blos op je wangen! De adviesverkoopprijs is € 13.

Lilac purple cream blush lila highlighter

Glow Show – Radiant Pressed Highlighter

Geen cream highlighter, maar een pressed powder. Deze Lavender Beam heeft een meer lila tint om je gezicht op de juiste plekken te accentueren. Hij is verrijkt met abrikozenzaadolie, vitamine E, hyaluronzuur en squalaan en bevat geen talk. De tint is op te bouwen en hij heeft een parelmoeren finish. Je koopt hem voor € 16.

Morphe 35L Ultralavender Artistry Palette

Natuurlijk onwtikkelde Morphe voor deze Ultralavender collectie ook weer een oogschaduwpalet: 35L. Hij bevat niet alleen paarstinten zoals je wellicht zou verwachten. Het blijkt een prachtig, vrij neutraal palet te zijn met lichte roze en lila tinten. Met de bruintinten kun je een mooie basis leggen en vervolgens een gekleurd accent aanbrengen. De tinten hebben verschillende finishes, zowel mat, glans als metallic. Het palette kost € 28.

Morphe Ultralavender Artistry Palette oogschaduwpalet 2023

Ultralavender kwastenset

Deze blush, highlighter en oogschaduw breng je aan met de kwasten in deze 6-delige Ultralavender brushset. Hij bevat 6 multifunctionele kwasten voor gezicht en ogen. De set komt in een handige etui en heeft een waarde van € 83. De adviesverkoopprijs is € 38!

Lila kwastenset met gezichtskwasten en oogschaduwkwasten

Make It Big – Plumping Lipgloss Trio

Om je look helemaal af te maken gebruik je één van de glosses uit het Make It Big Plumping Lipgloss Trio! Ze bevatten pepermuntolie voo reen verkoelend gevoel. Door hyaluronzuur worden je lippen gehydrateerd tijdens het dragen. De set bevat een bijna transparante (In The Clear), roze (Big Bang Glow) en paarse tint (Generation Lavender). Ze hebben diverse finishes zoals je ook hieronder kunt zien. Voor deze set betaal je € 26 (waarde van € 42).

Morphe Make It BIG Plumping Lipgloss Trio purple pink

Meer informatie

De items uit deze Ultralavender collectie zijn verkrijgbaar via de Europese Morphe website en bij de diverse Morphe verkooppunten. In Nederland bijvoorbeeld bij Douglas en in België bij ICI Paris XL. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Staat er iets van deze collectie op jouw wishlist?

— Meer lezen over collecties en producten van Morphe? Klik dan op voorgaande link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top