Persbericht: Morphe Up ‘Til Dawn

Na de warme, zwoele Gilded Desert collectie komt Morphe met nóg een zomerse collectie: Up ‘Til Dawn! Dit keer geen diversiteit aan bruintinten, maar juist verleidelijke tropische kleuren oogschaduw, een Lip Shine en een Setting Mist met kokosgeur. Kijk je mee naar weer wat mooie producten?

Morphe Up Til Dawn summer collection 2022

Morphe Coconut Bliss Continuous Setting Mist

Eén van Morphe’s bestsellers is toch wel de Continuous Setting Mist waar ik eerder al een review over schreef. In deze nieuwe collectie zit een limited edition variant met de naam Coconut Bliss! En die naam heeft hij niet zomaar. Je hult jezelf hiermee in een zomers kokosgeurtje terwijl je make-up de hele dag blijft zitten. Je koopt hem voor € 18.

Morphe coconut bliss setting mist and lipshine

Morphe Up ‘Til Dawn Lip Shine

Je lippen geef je een zomerse glans met deze champagnekleurige lipshine. Hij heeft de textuur van een lipgloss en bevat hele kleine glittertjes die je lippen doen stralen in de zon. Hij kost € 10.

35A Up ‘Til Dawn Artistry Palette

Het laatste item uit deze collectie is natuurlijk een oogschaduwpalette: het 35A Up ‘Til Dawn Artistry Palette. Hierin komen die tropische kleuren terug! In combinatie met de wat neutralere tinten kun je de meest creatieve ooglooks maken! Of je houdt het simpel, natuurlijk. Voor € 28 kun je met dit palette alle kanten op.

Morphe 35A Up 'Til Dawn Artistry eyeshadow palette 2022

Mijn review over dit kleurrijke palette lees je in het artikel hieronder. Daarin zie je ook swatches en een ooglook!

Meer informatie

Deze tropische Morphe Up ‘Til Dawn collectie is vanaf 24 mei verkrijgbaar via de Europese Morphe webshop en in de Morphe store in Amsterdam. De Europese webshop verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar Morphe neemt de invoerrechten en douanekosten voor haar rekening. Meer daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?.

Iets na 24 mei komen de producten waarschijnlijk ook naar Douglas en The Make Up Spot. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen afwijken wanneer je de producten niet bij Morphe zelf koopt.

Komt deze Up 'Til Dawn collectie op jouw wishlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top