Persbericht: Morphe x Abby Roberts ARTCASTS collectie

Op Instagram zag ik hem al voorbij komen: de nieuwste samenwerking van Morphe is dit keer met Abby Roberts. Een influencer, MUA, performer, in één woord kan ik haar niet omschrijven. De te gekke looks kun je nu recreëren met haar eigen collectie ARTCASTS. Kijk je mee?

Morphe Abby Roberts Artcasts collection 2022

Met de vaak kunstzinnige looks die Abby maakt kan het niet anders dan dat het oogschaduwpalette dat ze ontworpen heeft erg kleurrijk is. Je kunt er alle kanten mee op!

Moephe 35-pan palette oogschaduw 2022

Glitters, shimmers en matte tinten combineer je tot feestelijke, over-the-top ooglooks! Of je houdt het neutraal met de bruintinten aan de linkerkant van het 35-pan eyeshadow palette. Hij kost € 33.

Inmiddels is de nieuwste Morphe samenwerking een feit: met Meredith Duxbury werden 5 prachtige items gelanceerd!

De oogschaduw breng je aan met je nieuwe favoriete kwasten. Deze 7-delige kwastenset van Morphe x Abby Roberts voorziet in drie oogschaduwkasten, drie gezichtskwasten en een blending spons. Hij kost, inclusief koker, € 33.

Morphe 7-delig kwastenset

Om je look helemaal af te maken kan een (graphic) liner niet ontbreken. Ook daarin voorziet deze ARTCASTS collectie! Met deze watergeactiveerde tinten in dit 5-pan cake liner palette maak je van iedere look een eyecatcher. Hij kost € 16.

5-pan Cake Liner palette Artcasts

Om de liners aan te brengen is het handig om een klein kwastje te gebruiken. Dat doe je met dit 5-delige detailkwasten en mengpalet set. Hij bevat vier eyeliner-penselen om de kleuren nauwkeurig aan te brengen. De set wordt gecompleteerd door een palet om kleuren op te mengen. Je koopt deze mooie set voor € 28.

Morphe x Abby Roberts Artcasts mengpalet en detailkwasten 2022

Meer informatie

Deze Morphe x Abby Roberts collectie met de naam ARTCASTS is vanaf 23 oktober 2022 verkrijgbaar via de Europese Morphe website. Je betaalt dan geen extra invoerrechten of douanekosten. Liever in Nederland shoppen? Dan kun je terecht in de Morphe Store in de Kalverstraat in Amsterdam. Morphe wordt inmiddels ook verkocht door The Make Up Spot en Douglas.

Wat vind jij van deze kleurrijke collectie?

2 reacties op “Persbericht: Morphe x Abby Roberts ARTCASTS collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top