Persbericht: Morphe x Ariel kwastensets

Toevallig op zoek naar nieuwe make-up kwasten? Morphe brengt in samenwerking met Ariel (een bekende makeup artist op Instagram) twee kwastensets uit. In dit artikel laat ik je zien welke kwasten in de sets zitten en vertel ik je er alles over. Lees snel verder!

Kwastenset MakeupByAriel x Morphe 2021

Op het account @makeupbyariel heeft Ariel ruim 2 miljoen volgers, voornamelijk te danken aan zijn flawless makeup looks en uitstraling. Met de twee kwastensets die Ariel ontwikkelde met Morphe kun je iedere stap in zijn routine volgen en zijn signature looks namaken.

Morphe x Ariel Signature Eyes

De Signature Eyes set bestaat uit 8 oogkwasten om oogverblindende looks te maken. Onder meer drie verschillende maten blendingkwasten, een duo-concealer kwast en een aantal wat kleinere kwasten maken deel uit van deze set. Je ziet ze hieronder op de foto. Deze set kost € 49.

kwastenset voor de ogen Morphe 2021

Morphe x Ariel Signature Looks

Met de brushes tweede kwastenset, Signature Looks, wordt o.a. contouren en highlighten een makkie. Of nou ja, aan de kwasten zal het dan niet liggen! Deze set kost € 99 en bestaat uit 11 kwasten en een sculpting sponge. De vijf kleinste penselen zitten ook in de Signature Eyes set.

kwastenset voor het gezicht Morphe 2021

Meer informatie

De uitstraling van beide sets is heel natuurlijk en de kleur vind ik persoonlijk erg mooi! De twee Morphe x Ariel kwastensets zijn sinds eind mei 2021 verkrijgbaar bij Morphe en natuurlijk via de Morphe website. De set met oogkwasten kost € 49, voor de face brushes betaal je € 99. Bestel je bij de Europese Morphe site, dan betaal je geen extra invoerkosten ten gevolg van de Brexit. Morphe neemt die kosten voor haar rekening. Meer informatie daarover vind je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?

Wat vind jij van deze twee nieuwe Morphe x Ariel kwastensets? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top