Persbericht: Morphe x Avani Gregg make-up collectie

Okee, ik ben kennelijk zo oud dat ik even moest opzoeken wie Avani Gregg is… Bekend geworden op TikTok door o.a. haar make-up skills en vervolgens doorgegroeid als influencer. De Morphe x Avani Gregg make-up collectie maakte me op z’n minst nieuwsgierig. Kijk snel verder!

Morphe x Avani Gregg sfeerbeeld

In deze nieuwe Morphe collectie vind je de uitgesproken make-up stijl van Avani Gregg terug. Zowel in de verpakkingen als in de producten zelf. De collectie bevat bronzers, lipproducten, een highlighter en een oogschaduwpalette. Scroll verder om ze allemaal beter te bekijken!

Mini lipgloss kit – LIL BEB

In deze set zitten vier mini lipglosses die allemaal een prachtige sparkle hebben. Ze heten: perfectly pouty, barely there, see thru, yuh. Je draagt ze zo of over een lipkleurtje. Ze bevatten allemaal 2,2 ml en zijn dus niet los te koop. De set koop je voor € 22.

Morphe lipkit set lipglosses 2021

Lip duo’s

Deze lip duo’s zijn lekker opvallen. Met het zwarte duo (Love me) of het rode duo (Love You) maak je een statement. De duo’s bevatten een lipliner en een lipstick. Je betaalt € 14 per duo.

Morphe Avani lipduo's lipliner lipstick 2021

Baecation Luminous Bronzers

De Morphe x Avani Gregg collectie bevat tevens drie kleuren bronzer. De grote pans bevatten een lichte shimmer. Van licht naar donker heten ze: Cali, Hawaii en Bahamas. Je betaalt € 22 euro voor 15,6 gram.

Bronzers Morphe Avani collectie

Whoa Glow face & body illuminator

Deze liquid highlighter kun je gebruiken op je gezicht maar geeft ook de rest van je lichaam een glow. Hij is er in één kleur en kost € 14 (30 ml).

Morphe Illuminator liquid highlighter tube

Morphe x Avani Gregg For The Bebs Artistry palette

Wat mij betreft toch wel het hoogtepunt van deze collectie: het Artistry palette. Naast 20 oogschaduws (die je ook voor de rest van je gezicht kunt gebruiken als je wil) bevat het palette ook 10 cake liners. Of wel: eyeliners die geactiveerd worden door water. Voor de meest creatieve looks is dit palette een topper, gok ik! Je koopt hem voor € 34.

Avani Gregg oogschaduwpalette met liners

Meer informatie

Morphe koop je in Amsterdam in de Morphe store, bij Douglas of via de Europese Morphe webshop (je betaalt geen extra kosten, meer informatie daarover vind je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?). De Morphe x Avani Gregg collectie is momenteel online bij Morphe al verkrijgbaar en zullen hopelijk binnenkort ook in Nederlandse (web)shops te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top