Persbericht: Morphe x Lucky Charms collectie

Lucky Charms, één van Amerika’s bekende ontbijtgranen, is de samenwerking aangegaan met Morphe. Een bijzondere combinatie als je het mij vraagt, maar daardoor niet minder interessant! Het is een erg kleurrijke collectie geworden waarmee je jouw looks extra zomers maakt. Kijk je mee naar alle producten?

Colourful makeup collection 2022

Morphe x Lucky Charms Lip Gloss

Zoals je hierboven ziet zitten er veel vrolijke kleuren in deze collectie. Dat zal de reden zijn dat de lipgloss wat subtieler is gebleven. Het is een bijna transparante gloss met holografische glinstering en de geur van marshmallows. Hij plakt niet en kan individueel gebruikt worden of over je favoriete lipkleur. De gloss heeft de naam Marshmallow Charm gekregen en kost € 10.

Marshmallow Charm lipgloss 2022

Color Pencil set

Een set kleurpotloden, dat is in feite wat het volgende item is. Zes potloden in alle kleuren van de regenboog die je kunt gebruiken bij je ogen of op je lippen. Oneindige mogelijkheden dus! Deze set met 6 kleuren kost € 15.

Morphe Make Some Magic makeup pencils

Morphe x Lucky Charms Artistry Palette

Zoals we inmiddels van Morphe collecties gewend zijn, zit er ook dit keer weer een prachtig oogschaduwpalette in.

Morphe Lucky Charms palette 2022

Dit Artistry palette bevat 18 tinten met verschillende kleuren en finishes. Genoeg mogelijkheden voor kleurrijke, zomerse ooglooks!

Kleuren in oogschaduwpalette Lucky Charms

Het Lucky Charms oogschaduwpalette koop je voor € 25.

Kwastenset

Het laatste product in de Morphe x Lucky Charms collectie is dit 6-delige kwastenset. Ook hier komen de vrolijke kleuren weer terug. In de set zitten zes kwasten om je oogmake-up aan te brengen, inclusief een wenkbrauwkwast en -spoolie (dubbelzijdig).

Colourful brushset 2022

De set zit in een vrolijke, grotendeels transparante, kwastenetui en kost € 29.

Meer informatie

Staan deze Morphe x Lucky Charms producten op jouw wishlist? Vanaf 8 maart zijn ze verkrijgbaar in de Morphe store en via de Morphe website. Morphe verzendt vanuit het Verenigd Koninkrijk, je betaalt echter geen invoerkosten of douanerechten. Meer daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?.

Liever bij een Nederlandse webshop bestellen? Morphe is ook verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Douglas en The Make Up Spot. Het kan wat langer duren voor de nieuwe collectie daar beschikbaar is. In België wordt Morphe verkocht via ICI Paris XL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top