Persbericht: Morphe x Nyane Fierce Fairytale

Morphe heeft weer een nieuwe samenwerking aangekondigd, dit keer met influencer Nyane Lebajoa. Nyane weet hoe ze met kleur om moet gaan en dat is dan ook precies wat je in deze collectie aantreft! Kijk mee naar de toffe nieuwe Morphe x Nyane collectie met de naam Fierce Fairytale!

Morphe x Nyane Fierce Fairytale collectie 2022

Ik moet me echt eens wat meer gaan verdiepen in influencers en MUA’s. Er zijn zoveel getalenteerde personen waar ik nog nooit van gehoord heb! Eén daarvan is Nyane Lebajoa, met wie Morphe een collectie heeft ontwikkeld met de naam Fierce Fairytale. Het is een kleurrijke collectie die inderdaad sprookjes-vibes heeft. Kijk je mee?

Fierce Fairytale Artistry Palette

Het oogschaduwpalette is een waar plaatje om te zien! Het opent zoals een boek (aan de zijkant) en bevat het fairytale design wat je ook op de sfeerbeelden terug ziet komen.

Morphe Nyane palette Fierce Fairytale

Het palette is opgedeeld in drie stroken met daarin kleuren die bij elkaar passen. Handig om een monochrome look te maken! Maar misschien wel nóg leuker is om het gewoon te ‘mix & matchen’.

Kleuren in het oogschaduwpalette van Morphe x Nyane

Het palette bevat 30 kleuren, waarvan er 16 matte lijken te zijn. De overige kleuren bevatten glitters, hebben een shimmery finish of een metallic effect. Je koopt dit Artistry Palette voor € 30. Benieuwd hoe het palette me bevalt? Bekijk dan dit artikel: Morphe x Nyane Fierce Fairytale palette || Review!

Brush set

Bij kleurrijke oogschaduw hoort ook een kleurrijke brushset, zal Nyane tegen Morphe hebben gezegd. Deze set bevat 6 oogschaduwkwasten, zowel groot als klein. Zo kun je oogschaduw aanbrengen en blenden als een pro!

Morphe x Nyane brushset met bag

De set komt in een etui en kost € 29 (set ter waarde van € 49).

Color Pencil set

Eerst dacht ik dat deze set bestond uit zes kleuren lippotlood (spoiler-alert: de lipsticks hebben dezelfde tinten!), maar het zijn ware all-rounders. Je kunt ze op je lippen aanbrengen, maar ook rond je ogen. Zo is je look helemaal in harmonie.

Fierce Fairytale lippencil set 2022

Deze set met gekleurde potloden kost € 15 (set ter waarde van € 30). Bekijk ze in dit artikel: Morphe x Nyane Lipsticks en Potloden || Review.

Fierce Fairytale Lipstick Trio

De laatste items uit deze collectie van Morphe en Nyane zijn twee Fierce Fairytale Lipstick Trio’s. Met Beyond Bold creëer je de meest opvallende looks. Ga je liever voor wat veiligers? Dan is de set Nearly Nude wellicht passender voor jou.

Fierce Fairytale Lipstick Trio

Per set (drie lipsticks) betaal je € 20 (set ter waarde van € 42). Swatches bekijk je in dit artikel: Morphe x Nyane Lipsticks en Potloden || Review!

Meer informatie

Deze toffe Morphe x Nyane Fierce Fairytale producten zijn verkrijgbaar vanaf 14 februari 2022. Je koopt ze in de Morphe store in Amsterdam of via de Europese Morphe webshop. Morphe verzendt vanuit Groot Brittannië, maar je hebt niet te maken met extra invoerrechten of belasting. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top