Persbericht: Morphe2 Ready in 5 paletten

Langzaam maar zeker breidt Morphe2 haar assortiment uit en vandaag laat ik je de nieuwste Ready in 5 oogschaduwpaletten zien! Vier exemplaren met elk hun eigen kleurthema, zo is er altijd wel eentje die bij je past. Kijk snel welke jou het meest aantrekt!

Nieuwe oogschaduw van Morphe 2

Zeker als je op vakantie gaat deze zomer is het handig om een wat kleiner palette mee te nemen. En het liefst ook één waarmee je snel een mooie look gemaakt hebt. Deze Ready in 5 paletten van Morphe2 gooi je in je tas en op die manier heb je altijd een volledige ooglook bij de hand.

De naam ‘Ready in 5’ heeft twee betekenissen. Je bent snel klaar met je look én je kunt de 5 tinten in het palette gebruiken voor je look. Ieder palette bevat twee glinsterende tinten en drie matte.

Vijf tinten iets te weinig? Bekijk dan hier de 12-pans paletten van Morphe 2!
Morphe2 eyeshadowpalettes 2022

De bovenste twee heten From Hawaii With Love en Malibu, de onderste twee hebben de namen Ocean Drive en Palm Springs mee gekregen. Vooral Palm Springs vind ik interessant, omdat daar een beetje is afgeweken van het ton-sur-ton principe (één basiskleur in verschillende tinten). Welke kleurcombinatie spreekt jou het meeste aan?

Kleuren nieuwe oogschaduw 2022

Deze Ready in 5 paletten vallen onder het Clean Vegan Beauty principe van Morphe2. Ook is Morphe (en dus ook Morphe2) cruelty-free. De kleuren blenden goed in elkaar en zijn goed op te bouwen waardoor je subtiele én opvallende looks kunt maken.

Swatches Morphe2 eyeshadow palettes Ready in 5

Na het aanbrengen van de oogschaduw maak je jouw look compleet met de Morphe2 Wink & Wow Nourishing Mascara!

Meer informatie

Deze Ready in 5 paletten van Morphe2 zijn verkrijgbaar in de Morphe Store in Amsterdam. Ook vind je ze natuurlijk online op de Europese Morphe website. Wanneer je daar bestelt, betaal je geen douanekosten of invoerrechten. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit?. In Nederland is Morphe(2) te koop bij Douglas.

Morphe en Morphe2 zijn cruelty-free. Deze leuke oogschaduwpaletten zijn vegan en kosten € 7 per stuk. Ieder palette bevat 5,1 gram oogschaduw.

Voor welk palette zou jij gaan als je er één moest kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top