Persbericht: Morphe2 Wink & Wow Mascara

Tegelijk met de Morphe2 Ready in 5 oogschaduwpaletten komt het merk ook met de Wink & Wow Nourishing Mascara. Een vegan mascara die niet klontert, vlekt of afschilfert en ondertussen ook nog eens je wimpers verzorgt. Kijk snel mee naar deze mascara met vele beloften!

Persbericht nieuwe mascara 2022

Morphe2 had tot nu toe nog geen mascara in haar assortiment, maar daar komt verandering in met deze Wink & Wow Nourishing Mascara. Hij bevat vitamine E waardoor je wimpers verzorgd en versterkt worden tijdens het dragen.

Morphe2 Wink & Wow mascara

De Wink & Wow is een aanrader voor jou als je meer volume en een verlengend effect wil zien na het aanbrengen van een mascara. Dit bereik je door het borsteltje met siliconen haren. Je wimpers worden netjes gesepareerd en bedekt met een intens zwart laagje voor het wow-effect.

Morphe2 Wink and Wow Nourishing mascara 2022
Deze vegan Morphe 2 mascara bevat vitamine E en separeert, verlengt en verzorgt je wimpers.

De Wink & Wow mascara is lichtgewicht en belooft tot wel 24 uur netjes te blijven zitten. Hij klontert niet, geeft niet af onder je ogen of schilfert van je wimpers af. Morphe en Morphe2 zijn cruelty-free en deze mascara is ontwikkeld volgens het clean vegan beauty principe van het merk.

Hij is uiteraard prima te combineren met één van de nieuwe Morphe2 Ready in 5 paletten of 12-pans Ready For Anything paletten!

Meer informatie

Deze Wow & Wink Nourishing mascara van Morphe2 is verkrijgbaar in de Morphe Store in de Kalverstraat in Amsterdam en natuurlijk online te koop op de Europese Morphe website. Je bestelling wordt verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk, gelukkig betaal je geen extra douanekosten of invoerrechten. Meer informatie daarover lees je in dit artikel: Extra kosten betalen door Brexit? Toch liever kopen in een Nederlandse winkel of webshop? Dan kun je voor Morphe en Morphe 2 terecht bij Douglas.

Morphe en Morphe2 zijn allebei cruelty-free merken. Deze Wink mascara van Morphe2 is vegan en kost € 5 per stuk. Hij bevat 4 ml.

Zou jij deze mascara graag proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top