Persbericht: MY PAYOT Glow

Eén van de bekendste lijnen van PAYOT is MY PAYOT. Vorig jaar probeerde ik al naar tevredenheid de My Payot peeling éclat. Deze week werd aangekondigd dat er maar liefst vijf nieuwe vitamineproducten worden gelanceerd onder de naam My Payot Glow. Lees dus snel verder!

My Payot Glow producten 2021

De producten van Payot worden ontwikkeld en geproduceerd vanuit Frankrijk. Positief punt is dat ze hun ambities qua milieuvriendelijk produceren steeds hoger leggen. er worden steeds meer natuurlijke ingrediënten gebruikt en een groot gedeelte van de verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare of al gerecyclede materialen. Ze streven een volledig plastic neutrale productie na.

MY PAYOT Glow

De vijf nieuwe producten onthullen een stralende en natuurlijke schoonheid. Ze geven je huid een dagelijkse dosis vitamines en laten hem stralen. De producten zitten vol met super-ingrediënten zoals biologische goji en açaí bessen (rijk aan vitamines en voedingsstoffen waardoor ze de huidstructuur versterken), vitamine C en organische granaatappel (verbetert de kwaliteit van je huid). Lees hieronder meer over de producten zelf!

My Payot Crème Glow

Deze dag- en nachtcrème in één verbetert je humeur én je huid! Hij versterkt en hydrateert je huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat is een energieke huid die straalt. De crème is fluweelzacht en abrikooskleurig. Hij smelt tijdens het aanbrengen in je huid voor een zacht effect. De adviesverkoopprijs is € 38,60.

My PAYOT creme Glow

My Payot Gelée Glow

Voor de warme dagen kan het fijner zijn om een frisse, gel-achtige crème te gebruiken. Daarom is er de Gelée Glow! Je brengt hem ’s ochtends of ’s avonds aan om je huid een boost te geven. Hij is ideaal voor de normale en gemengde huid. Je koopt hem voor € 38,60.

My PAYOT Gelee Glow

My Payot Regard Glow

Deze Regard Glow stick is je nieuwe geheime wapen voor een frisse uitstraling! Het is een lichtgekleurde stick die wallen en donkere kringen vermindert. Daarnaast verbergt hij tekenen van vermoeidheid en verheldert je oogopslag. De stick heeft een zachte textuur en kost € 32,50.

PAYOT Regard Glow stick

My Payot Masque Sleep & Glow

Het Sleep & Glow masker doet zijn werk terwijl jij slaapt. Het zorgt ervoor dat je huid ’s nachts kan opladen en dat je natuurlijke uitstraling wordt versterkt. Naast de super-ingrediënten bevat dit masker ook zijdeboom extract. Je brengt het één of twee keer per week aan in plaats van je nachtcrème en wordt wakker met een stralende teint! De adviesverkoopprijs is € 31,50.

Benieuwd hoe dit masker me bevalt? Je leest erover in dit artikel: Review: MY PAYOT Glow producten!

My Payot Masque Sleep & Glow

My Payot CC Glow

Het laatste product in deze mooie reeks is de CC Glow. Een stralende, egale teint en bescherming door de SPF15. Na het aanbrengen komt de natuurlijke schoonheid van je huid naar boven. Je kunt hem zelfstandig gebruiken of na je gebruikelijke crème. De adviesverkoopprijs is € 34,55.

Ook deze C.C. Glow probeerde ik uit. Je leest erover in dit artikel: Review: MY PAYOT Glow producten!

Payot Paris CC Glow

Meer informatie

Deze Payot producten zijn binnenkort verkrijgbaar via de Payot verkooppunten en waarschijnlijk ook via Douglas. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Heb jij wel eens iets van Payot geprobeerd?

— Meer lezen over de producten van Payot? Bekijk hier mijn reviews van de My Payot Peeling éclat en de Payot SPF50 zonnebrandcrème voor je gezicht. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top