Persbericht: Nieuwe Estrid producten voor ontharing

Wie wel eens van Estrid gehoord heeft weet dat dit merk bekend staat om haar kwalitatieve vegan scheermesjes. Met een mooi design natuurlijk. Daarnaast hebben ze diverse verzorgende lichaamsproducten. Maar het merk blijft het assortiment uitbreiden en komt nu met nieuwe producten voor ontharing: Estrid waxstrips en scheermesjes voor gezichtsbeharing.

Estrid ontharing met waxstrips en gezicht scheermesjes

Estrid Body & Face Waxstrips

Het gebruiken van waxstrips is een effectieve, vaak niet helemaal pijnloze, manier van ontharen. Om de pijn te verzachten heeft Estrid haar strips voor ontharing ontwikkeld volgens de Body Hugging Technology. Ze bevatten een soft-gel wax die zich vormt aan de rondingen van je huid. Hierdoor is er minder irritatie.

Daarnaast zijn de waxstrips gemaakt met 99,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn verrijkt met maar liefst 4 oliën: castorzaadolie, sojaolie, zoete amandelolie en zonnebloemzaadolie voor een comfortabelere waxsessie.

Daarnaast zijn aloë vera, squalaan en tarwekiemolie toegevoegd aan de formule. Deze ingrediënten verzachten, kalmeren en herstellen de huid.

Voor de ontharing van armen, dijen, benen en andere grotere gebieden gebruik je de Estrid Body Wax Strips. Voor kleinere gebieden zoals wenkbrauwen, bakkebaarden, bovenlip of zelfs je tenen kun je de Face Wax Strips gebruiken.

Zowel de Estrid waxstrips voor het lichaam als voor het gezicht zijn 100% vegan en dierproefvrij ontwikkeld en getest. Ze zijn geurloos en gemaakt voor de gevoelige huid. Bij iedere verpakking krijg je de bijbehorende Post-wax doekjes om je huid extra te kalmeren.

Estrid ontharing waxstrips

Vanaf 16 mei 2023 zijn deze wax strips verkrijgbaar via de Estrid webshop. Zowel de Body als de Face Wax Kit kosten € 7,50. Je krijgt daarvoor 12 x 2 waxstrips voor het lichaam of 10 x 2 wax strips voor het gezicht. Beide kits bevatten 6 post-wax doekjes.

Estrid Precisie Scheermes

Soms is een scheermesje een betere optie dan waxen. Vooral voor precisie-werkjes zoals je wenkbrauwen shapen of om kleine stukjes bij te werken die je misschien eerder bij het scheren over hoofd gezien hebt.

Het Estrid Precisie Scheermesje is ontwikkeld met een ergonomisch handvat en zorgt ervoor dat je in alle hoekjes van je gezicht kunt komen. Het handvat is gemaakt van biologisch afbreekbaar tarwestro.

Omdat het mesje zelf extra scherp is, is minimale druk nodig voor maximale impact. Hij laat na gebruik een gladde huid achter. Het lemmet is 100% roestvrijstaal en daardoor bestand tegen bacteriën.

Nog een voordeel: door het compacte formaat en veiligheidsscharnier kun je hem gemakkelijk inklappen en meenemen. Je gebruikt hem waar je ook bent, andere tools of water is niet nodig.

Estrid scheermesje voor gezicht

Het precisie scheermesje wordt verkocht in sets van 3 voor € 5,95. Je vindt ze vanaf 25 mei 2023 op de Estrid website.

Meer informatie

Naast deze nieuwe producten voor ontharing kun je nog steeds bij Estrid terecht voor het welbekende scheermesje. De starterkit kost € 14,95, of neem een abonnement voor € 9,95 (de frequentie van bezorging bepaal je zelf). Hij is verkrijgbaar in 6 leuke tinten.

Alle producten van Estrid zijn vegan en dierproefvrij.

Gebruik jij wel eens waxstrips of precisie scheermesjes?

— Je leest meer over ontharingsproducten via voorgaande link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top