Persbericht: Nieuwe HEMA lipglosses

De lente komt eraan, dus het is tijd voor nieuwe producten in de schappen! Zo ook bij HEMA die een aantal leuke lipglosses toevoegde aan haar assortiment. Ook zijn er drie tinten lippenolie toegevoegd voor goed verzorgende lippen. Kun jij wel wat nieuwe items gebruiken, kijk dan snel verder!

Lipverzorging van HEMA lente 2022

HEMA Super Shine Lipglosses

Zoek je een verzorgende lipgloss met superglanzende finish en zonder plakkerige finish? Dan is deze Super Shine lipgloss misschien iets voor jou. Hij bevat gojibessenolie, jojoba olie en vitamine E. Je kunt kiezen uit vijf kleuren of gaan voor de transparante gloss. Ze kosten € 4,75 per stuk (7 ml).

HEMA Super Shine Lipglosses lente 2022

HEMA High Shine Lipglosses

De HEMA High Shine Lipglosses hebben een mooie glanzende finish en plakken niet. Ze bevatten saffloerzaadolie, Aloe Vera-extract en vitamine E. Je kunt kiezen uit zeven verschillende kleuren of gaan voor de transparante gloss. Ze kosten € 3,25 per stuk (7 ml).

HEMA High Shine glosses

Lip Plumping Gloss

Wil je vollere, glanzende lippen? Dan is de Lip Plumping Gloss misschien iets voor jou! De lipgloss bevat hyaluronzuur, menthol, cayennepeperextract en saffloerzaadolie. Hierdoor geven ze een vleugje frisheid en krijgen je lippen meer volume. De lipgloss laat je lippen achter met een subtiel kleurtje en zonder plakkerig aan te voelen. Hij is verkrijgbaar in 4 tinten en kost € 4,75 per stuk (5,5 ml).

Plumping Lip Gloss 2022

Caring Lip Oil

Naast alle lipglosses komt HEMA ook met drie tinten Caring Lip Oil. De olie verzorgt en hydrateert je lippen en hebben een glanzende finish. Hij bestaat voor minstens 97% uit natuurlijke ingrediënten. Hij bevat onder andere avocado- en jojobaolie en gojibessenextract. Je betaalt € 4 voor 5 ml lippenolie.

Verzorgende lippenolie

Meer informatie

De nieuwe HEMA lipglosses zijn inmiddels verkrijgbaar! Ze zijn leuk om als cadeautje te geven of natuurlijk gewoon voor jezelf. Je vindt ze in jouw lokale vestiging of natuurlijk via HEMA.nl. Alle genoemde producten in dit artikel zijn vegan.

Ben je meer een lipstick-fan? Wellicht zijn de HEMA Moisturising Lipsticks dan iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top