Persbericht: Nieuwe kleuren Essence nagellak 2022

Er viel een heel leuk persbericht op de digitale mat: alle nieuwe kleuren Essence nagellak van 2022! Deze zomer wordt het assortiment vernieuwd en komen er vijftig kleuren Gel Nail Colour beschikbaar. Net als een base coat en top coat. Kijk je mee naar al dit nieuws?

Essence clean beauty nagellak kleuren 2022

Niet alleen het reguliere Essence assortiment kreeg een update deze lente, ook voor de nagellak zijn verbeteringen doorgevoerd!

Ook voor nagellak worden de eisen vanuit de consument hoger. Clean beauty neemt de markt langzaam maar zeker over. Essence heeft haar focus daar al langer op liggen en ook alle nieuwe kleuren nagellak van 2022 voldoen aan deze standaard. Voor Essence betekent Clean Beauty dat ze de productie van duurzame palmolie ondersteunen en de Gel Nail Colours een groot aantal natuurlijke ingrediënten bevatten. Daarnaast bevatten ze GEEN:

  • PEG’s
  • Microplastic deeltjes
  • Parabenen
  • Styreen polymeren
  • Epoxyharsen
  • Melamine
  • Polyimiden
  • Ethyltosylamide
  • Kamfer
  • Trifenylfosfaat

De laatste zeven ingrediënten zijn specifiek voor nagellakken en worden door Essence dus niet gebruikt.

Met vijftig kleuren is er heel wat om te kiezen, hieronder zie je ze allemaal bij elkaar!

Essence overzicht alle kleuren nagellak 2022 Gel Nail Colour 1
Essence overzicht alle kleuren nagellak 2022 Gel Nail Colour 2
Essence overzicht alle kleuren nagellak 2022 Gel Nail Colour 3

Zoals je kunt zien zijn de inmiddels iconische flesjes met gekleurde dop gebleven bij de nieuwe Essence nagellak kleuren van 2022. Op de voorkant wordt nu de naam van de kleur afgebeeld. Alle nagellakken hebben een breed double-touch kwastje om de lak aan te brengen. Ze drogen in 40 seconden en hebben een langhoudende gel finish. De formule van de lakjes is vegan en zijn klimaatneutraal dankzij CO² compensatie.

Onderaan zie je de Colour Grip Base Coat en de Colour Shield Top Coat. Ook deze lakken zijn vegan en drogen snel. De base coat zorgt ervoor dat je nagellak een goede basis heeft en je nagels beschermd worden. De Top Coat zorgt voor een beschermend schild over je nagellak of nail art. Hij geeft een hoogglans finish.

Inmiddels probeerde ik drie kleurtjes uit! De swatches bekijk je in dit artikel: Nieuwe kleuren Essence nagellak 2022!

Meer informatie

Al deze lakjes van Essence kun je vinden bij je lokale verkooppunt zoals Kruidvat. Alle nieuwe kleuren nagellak, inclusief de top- en base coat, zijn vanaf begin juni 2022 verkrijgbaar. Kun je niet wachten? Ga dan nu alvast naar Boozyshop! Alle nagellakken (ook de base- en top coat) kosten € 1,89 per stuk. Essence is een cruelty-free merk en de nagellak is vegan, klimaatneutraal en voldoen aan de Clean Beauty eisen van het merk.

Welke kleuren staan op jouw wishlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top