Persbericht: Nieuwe Organic Shop Face Care

Je herinnert je misschien nog de leuke limited edition kerstcollectie body scrubs van Organic Shop? Niet alleen op het gebied van lichaamsverzorging, maar ook de face care reeks van Organic Shop wordt steeds uitgebreid met nieuwe producten. In dit artikel laat ik je de nieuwe eye patches en face scrubs zien, dus kijk snel verder!

Organic Shop nieuwe face care 2024

Het nieuwe jaar begint voor Organic Shop met nieuwe face care! Of je gaat voor antioxidanten, vitamines of juist hydratatie, bij de nieuwe producten vind je vast je nieuwe favoriet!

Alle gezichtsverzorging is vrij van microplastics en minerale oliën. Ze bestaan voor minstens 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor veganisten.

Organic Shop Eye Patches

Een wakkere blik en gezonde uitstraling begint natuurlijk met eye patches! Een snelle manier om de huid rondom je ogen te hydrateren, verfrissen en te verzorgen. In het assortiment van Organic Shop zijn nu drie soorten gel oogpatches opgenomen. Iedere verpakking bevat 60 patches.

Blue Matcha & Hyaluronic Acid Hydrating Eye Gel Patches | € 15,99

De Blue Matcha oogpatches bevatten onder andere hyaluronzuur voor de nodige hydratatie van de huid. Daarnaast gaat het blauwe matcha-extract vochtverlies tegen. De elasticiteit van de huid blijft behouden en je krijgt een frisse blik!

Berry Iced Tea & Antioxidant Glow Skin Eye Gel Patches | € 15,99

Iets te weinig geslapen? Deze Glow Skin oogpatches zorgen ervoor dat donkere kringen onder je ogen minder worden. Ze zitten namelijk vol antioxidanten en mint voor bescherming en verkoeling.

Pu-erh Tea & Caffeine Tonic Eye Gel Patches | € 15,99

De pu-ehr thee en cafeïne die is toegevoegd aan deze Tonic Eye Gel Patches van Organic Shop zorgt ervoor dat zwellingen rond je ogen verminderen en de huid steviger wordt. Dag puffy eyes, hallo wakkere blik!

Organic Shop Face Care Exfoliants

Exfolianten zorgen ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en een stralende, gezonde huid tevoorschijn komt. De twee nieuwe scrubs van Organic Shop zijn daarmee een waardevolle aanwinst in jouw face care routine.

vegan face scrub exfoliant 2024

Cleansing Face Scrub Cherry & Ginger | € 4,99

De eerste variant combineert zoete kersen met spicy gember. Een gekke combinatie? Misschien wel, maar het zorgt voor een hydraterende en verzachtende face scrub die je huid meteen reinigt. Je gebruikt hem één tot twee keer per week voor een stralende, gladde huid!

Gentle Face Exfoliant Coffee & Limonnik | € 4,99

Geef je teint een boost met deze exfoliant. Hij bevat biologisch koffie-extract en limonnik (Siberische Den) extract. Dit is een krachtige combinatie die je huid verstevigt, verfrist en vernieuwd. Naast een subtiel scrub-effect bevat hij BHA (salicylzuur) om je huid een milde peeling te geven.

Meer informatie

Vanaf 15 januari 2024 vind je deze nieuwe face care van Organic Shop bij Kruidvat en Trekpleister. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Online vind je tevens een deel van het Organic Shop assortiment bij Plein.nl en De Online Drogist.

De producten zijn geschikt voor veganisten, cruelty-free en bestaan voor minstens 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorprong.

Gebruik jij wel eens eyepatches of een facescrub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top