Persbericht: Nieuwe Pixi producten najaar 2021

Net als een heleboel andere merken komt ook Pixi met een aantal leuke nieuwe producten dit najaar van 2021. Naast liquid eyeshadows die je op de afbeelding ziet zijn er twee nieuwe skincare items ontwikkeld. In dit artikel laat ik ze zien en vertel je er natuurlijk alles over, dus kijk snel verder!

Pixi Clarity Acid Peel

Deze verhelderende exfoliant van Pixi bevat een mix van AHA’s en BHA’s (salicylzuur, glycolzuur en melkzuur). Die mix zorgt voor een egale en gezonde teint. De poriën worden minder zichtbaar en zuivert en verfijnt de huid. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd. Je gebruikt deze Pixi Clarity Acid Peel twee tot drie keer per week. Dit doe je door een dun laagje aan te brengen op de huid. Voor een intensere behandeling kun je het vervolgens 30 seconden inmasseren. Na 2 minuten spoel je het af en dep je jouw gezicht droog.

De exfoliant komt in een tube van 80 ml, de adviesverkoopprijs is € 34.

PIXI Clarity Acid Peel en DetoxifEYE Serum 2021

Pixi DetoxifEYE Serum

Met dit DetoxifEYE Serum van Pixi is een vermoeide uitstraling verleden tijd. Het oogserum is verrijkt met cafeïne om zwelling rond de ogen te verminderen en de huid te hydrateren. Zo begin je iedere dag met een frisse blik! Hij bevat naast cafeïne ook peptiden en hyaluronzuur. Je brengt het serum deppend aan rondom je ogen en kunt hem zo vaak gebruiken als je wil.

Het oogserum komt in een tube van 25 ml en heeft een adviesverkoopprijs van € 26.

Pixi EyeLift Max

De laatste van de nieuwe aangekondigde producten van Pixi is de EyeLift Max serie. Zes kleuren long lasting vloeibare oogschaduw om los te gebruiken op je oogleden of om je looks intenser te maken. Ze hebben een zachte, fijne textuur en een no-crease formule waardoor ze de hele dag blijven zitten zoals je ze hebt aangebracht. Je kunt de kleuren opbouwen voor meer intensiteit.

PIXI EyeLift Max liquid eyeshadow 2021

Ze bevatten mangoboter, avocado en rozenbottel. Door deze drie ingrediënten wordt je huid gehydrateerd, geëgaliseerd en beschermd en de vochtbalans hersteld. Je kunt kiezen voor een stoere bruin, een zachte pasteltint of één van de andere beschikbare kleuren.

Swatches EyeLift Max liquid eyeshadows

De Pixi EyeLift Max liquid eyeshadows hebben een adviesverkoopprijs van € 15,50 per stuk.

Meer informatie

Deze nieuwe producten van Pixi zijn verkrijgbaar vanaf september 2021. Je kunt ze o.a. vinden bij de winkels van Babassu en de Babassu webshop. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

Welk product trekt jouw aandacht?

babassu banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top