Persbericht: Nieuwe SKOON shampoobars & houder

Als je op zoek bent naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder plastic, dan ben je bij SKOON aan het goede adres! Het merk blijft steeds nieuwe producten ontwikkelen voor zowel haar als huid en zo hun assortiment uitbreiden. In dit artikel laat ik je twee nieuwe SKOON shampoobars én een handige houder zien. Kijk dus snel verder!

Nieuwe SKOON shampoobars anti-roos en 2-in-1 shampoo conditionerbar

Nieuwe SKOON Shampoobars & barhouder

SKOON zorgt al een aantal jaar voor een fijne selectie aan shampoobars. Zo zijn er al bars voor droog, krullend haar, dun haar en gekleurd haar. Eén van de nieuwe solid shampoo’s rekent af met roos en de ander is een 2-in-1 shampoo & conditioner bar voor een snelle haarroutine. Hieronder lees je meer!

Anti-roos Shampoobar | € 7,95

Stiekem hebben veel mensen last van roos: tot wel 50% van alle mensen. Er zijn diverse oorzaken te noemen, maar bijvoorbeeld het veranderen van seizoenen kan al een trigger zijn. Een goede verzorging van je haar en vooral hoofdhuid is dan belangrijk.
De eerste variant van de nieuwe SKOON shampoobars is een Anti-roos bar die ervoor zorgt dat je hoofdhuid tot rust brengt door salicyl en berkenextract. Daarnaast bevat hij onder andere vochtinbrengende sheaboter waardoor je haar ook nog eens zacht zal aanvoelen.

Deze shampoo bar is geschikt voor alle haartypen (met roos).

nieuwe solid shampoo bars 2023

2-in-1 Shampoo & Conditioner | € 7,95

Er is al een andere 2-in-1 bar in het assortiment van SKOON, maar dat is een shampoo en douchegel in één. De nieuwe shampoo bar is zowel een shampoo als conditioner. Erg handig als je weinig tijd hebt of houdt van gemak!

Deze 2in1 bar bevat macadamia olie en vijgenextract voor extra voeding tijdens het wassen van je haar. Zo worden je haar én hoofdhuid verwend en is je haar ook nog eens goed door te kammen na het wassen.

Ook deze solid shampoo (en conditioner) is geschikt voor alle haartypen.

SKOON XL Barhouder | € 9,99

Als je alleen nog shampoo bars gebruikt wil je ze natuurlijk ook op een verantwoorde manier laten drogen en bewaren. Dat kan met de nieuwe XL barhouder zonder plastic.

De buitenkant is gemaakt van bamboevezel en speciaal zetmeel. Het inzetstuk bestaat enkel uit bamboe.

Je kunt twee bars naast elkaar erop leggen en laten drogen. Het overtollige water drupt in het opvangbakje waardoor je bars goed kunnen drogen.

solid shampoo zeepbakje houder

SKOON heeft overigens ook twee bamboe barhouders in het assortiment voor één bar.

Meer informatie

Je koopt deze nieuwe shampoobars en XL barhouder via de SKOON website. Hieronder vind je de directe linkjes naar de producten. Daarnaast vind je de producten bij De Online Drogist.

De producten van SKOON zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn geschikt voor veganisten en niet getest op dieren.

Gebruik jij graag dit soort solid bars als verzorgingsproducten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top